Söder & Co i Jönköping söker en Säljande Konsultchef

Om jobbet

Om oss
Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad

Aktiebolaget Söder & Co vill fortsätta att växa och vara en del av det fantastiska näringslivet i Jönköping. Vi söker därför en Säljande Konsultchef som vill ingå starkt och framgångsrikt team dels i Jönköping, dels med våra övriga kontor där du får möjligheten att bidra och utveckla våra affärer och samarbeten. Vi söker en affärsdriven och engagerad person som vill arbeta med att bredda och utveckla vår affär.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som konsultchef ansvarar du för att bredda och utveckla vår uthyrningsverksamhet på bemanningssidan i Jönköping med kringliggande orter. Du får ett stort säljansvar och möjligheter att bygga upp och skapa nya affärskontakter inom olika branscher och du kommer att ha ett långtgående kundansvar. Vi vet vikten av att skapa långsiktiga kundrelationer som bygger på förtroende och att hålla det man lovar. Dina kunder finns bland både små och stora företag som vill ha personlig service och rätt kompetens. Din vardag kommer att bestå av kundmöten, affärsupplägg och att lösa våra uppdrag. Det innebär att du ansvarar för prissättning, göra offerter och avtal. För att lösa uppdragen ansvarar du även för att intervjua och hitta rätt kompetens till kunderna. På Söder & Co ser vi det som en styrka att kunden ska ha en kontaktperson.

Din profil
För att passa i rollen är det viktigt att du har ett affärsmässigt fokus. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team samt har en egen stark drivkraft i det dagliga arbetet. Du är också strukturerad, kan administrera och planera din tid på ett effektivt sätt.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från tjänsteförsäljning och tidigare eget kundansvar. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad och att du är orädd inför nya utmaningar och kundsituationer, samtidigt vill vi att du är lyhörd i dina relationer med kunder och kollegor. Vi söker dig som har ett genuint intresse av andra människor samt är duktig på att etablera nya samt vårda befintliga kundrelationer. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Du har ett stort lokalt nätverk och är en flitig nätverksbyggare. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter då vi kommer att fortsätta vår expansion genom nya kontor såväl som tjänsteområden.

Flytande svenska i tal och skrift
B-körkort är ett krav

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med VD Camilla Egerlid på telefon 0703-774503. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så ansök redan i dag via vår hemsida www.soderco.se. Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
HR & Personal
Underkategori
Personalchef
Rekrytering
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget