Socialsekreterare ekonomiskt bistånd

Om jobbet

Socialförvaltningens myndighetsutövning söker en handläggare till enheten ekonomiskt bistånd. Arbetsgruppen består av enhetschef, gruppledare, administratör och 16 socialsekreterare. Inom enheten handläggs också ärenden rörande våld i nära relationer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är socionom eller har annan utbildning som kan bedömas som likvärdig. Som person är du noggrann, självständig och flexibel. Då arbetet innebär många kontakter, både internt och externt, bör du ha en god förmåga till samarbete liksom till att uttrycka dig i skrift och tal. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om arbetsplatsen

Nässjö kommun har en sammanhållen socialförvaltning med helhetsansvar inom socialtjänstområdet. Organisationen är uppdelad i en myndighetsdel och i olika verkställighetsdelar. Till myndighetsdelen hör enheten ekonomiskt bistånd. Vi arbetar målinrikat med att skapa en organisation med hög kompetens och god kvalité.