Snickare sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

För kunds räkning söker vi nu dig som är snickare till husfabrik i Vetlandaområdet. Du ska ha gått byggprogrammet eller ha motsvarande erfarenhet. Att kunna ritningsläsning är ett krav.
Arbetstiden är dagtid men skift förekommer.

Körkort och tillgång till bil är krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs med ett fysiskt arbete och som är van att jobba med hög effektivitet. Som person är du samarbetsvillig och har lätt för att lära nya saker. Du är pålitlig, noggrann och är inte främmande för att ta egna initiativ. När du arbetar som konsult för Uniflex är du vårt ansikte utåt samt en viktig länk mellan oss och våra kunder.

Ansökan sker på www.uniflex.se
Urvalet sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Med vänliga hälsningar Uniflex
Jobbfakta
Ort
Vetlanda
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.