Smålands bästa verktygsservice-medarbetare sökes!

Om jobbet

Vill du arbeta med verktygsservice på ett företag som är på frammarsch?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att sköta servicen för produktionens stansverktyg. Din inledande tid kommer att vara ledd av en fadder och du kommer att genomgå en grundlig introduktion.
I ditt team kommer ni att vara ca 4-5 personer. Du kommer att behöva läsa manualer för att kunna utföra vissa typer av service samt att ibland förekommer oförutsedda problem, där du som serviceperson måste rycka in för att exempelvis laga en detalj i ett verktyg som har gått sönder. Din personlighet är mycket viktigt, Företaget består idag av totalt ca 70 personer i varierande ålder.

Din profil

Skallkrav:
  • gymnasiekompetens med inriktning mot verkstad eller teknik
  • genuint tekniskt intresse
  • svenska i tal och skrift.
Vi söker en person som brinner både för service och verkstadsarbete. Dina starka egenskaper är att du är noggrann och att du älskar ordning och reda. Att du har ett tekniskt intresse och är lite klurig och finurlig ser vi som en självklarhet.

Meriterande krav:
- erfarenhet från verkstadsindustri

Villkor

Start: 7/11 eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: enligt GFL
Placeringsort: Skillingaryd

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag, tveka därför inte med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Kontakt

Ring Karin Fromell, 0727419228

Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget

Vår kund är en legotillverkande industri. Mer info om företaget lämnas vid eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.