Slutprojektörer med vilja att nå resultat

Om jobbet

Trivselhus stärker konstruktionsavdelningen och söker nu slutprojektörer som självständigt ska projektera tillverkningsritningar till produktionen.

Trivselhus
är en av de största hustillverkarna i Sverige och en del av skogskoncernen Södra.
Med omsorg om kvalitet i varje detalj tillverkas husen i den småländska fabriken för effektivt montage på byggplats.
Trivselhus uppför runt 500 bostäder 2016 där bostadsrätter, radhus och projekthus utgör en växande andel. Utöver egen markexploatering samarbetar Trivselhus med markägare för utveckling av projekthusområden.
Trivselhus säljer och tillverkar också hus under systervarumärket Movehome.

Dina arbetsuppgifter

Du ska självständigt projektera tillverkningsritningar till produktionen och projektera de monteringsritningar till byggplatsen som behövs vid montaget. Det innebär att även upprätta materialspecifikationer och beställningsunderlag. Arbetet görs utifrån projektunikt underlag, företagets standardlösningar och gällande myndighetskrav. Slutprojektören är ansvarar även för att upprätta handlingar i takt med företagets försäljning och leverans. Kvaliteten i arbete är väldigt viktig varför du behöver upprätta egenkontroller på utfört arbete. I tjänsten ingår också att du ska bidra och samordna underhåll, utveckling och dokumentation. Arbetet utförs i CAD programmet REVIT och Autocad.

Förändringsarbetet är ständigt närvarande och vi värdesätter allas delaktighet i att skapa effektivare arbetssätt utifrån företagets helhetsperspektiv.

Kompetensutveckling är viktigt för oss varför du behöver delta i utbildning som bedöms vara viktig och nödvändig för din befattning.

Din profil

Du ska självständigt driva ditt arbete och ha förmågan att leda dig själv. Att vara noggrann och ansvarsfull ser vi som självklart. Vi värdesätter att du är drivande och ifrågasättande - för oss är det viktigt - dels för dig som individ dels för utvecklingen av företaget. Ditt engagemang är starkt bidragande till trivsel och samarbete likväl som uppnått resultat. Du är ödmjuk och prestigelös vilket är viktigt då du har många kontaktytor. Du möter kollegor från företagets samtliga delar varför god kommunikationsförmåga värdesätts.

Vi söker dig som är högskoleingenjör med inriktning byggteknik alternativt KY-utbildning eller annan byggteknisk utbildning kombinerat med något/några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. En stor merit är om du har erfarenhet av 3D projektering t ex
REVIT.

Anställningsformen är tillsvidare med tillsättning omgående. Vi ser gärna att du bor så nära Korsberga som möjligt men det finns möjlighet till distansarbete några dagar per vecka där Trivselhus har kontor.

Vi har i denna rekrytering valt att arbeta med Söder & Co. Läs mer och ansök via www.soderco.se.

Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Camilla Egerlid på 0703-774503. I denna process tillämpar vi löpande urval.

Sista ansökningsdag är den 11 december 2016.

Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget