Servicetekniker till AGA Gas

Om jobbet

Har du erfarenhet av att vara en resande servicetekniker med stort kundfokus? Är du tillgänglig omgående? Då har Adecco uppdraget för dig!

Om jobbet
AGA Gas är norra Europas ledande industrigasbolag med verksamhet i Norden och Baltikum. Förutom tillverkning och marknadsföring av industri- och specialgaser utvecklar AGA nya användningsområden för gaser. Företaget är också ledande på gasol. Du kommer att vara AGA Gas representant när det gäller service till kunder. I rollen kommer du även till viss del att sälja utrustning. Du kommer att ingå i en grupp på 5 servicetekniker som finns spridda inom området Jönköping, Växjö, Mönsterås, Oskarshamn och Kalmar. Du kommer att tillhöra Växjö kontoret men utgår hemifrån. Större delen av arbetstiden kommer att utföras i Jönköping med omnejd. Din vardag består av följande arbetsuppgifter:
  • Läcksökning
  • Ventiler
  • Avhjälpa vid uppstående problem
  • Säkerhetsventiler
  • Gasdistributionssystem
  • Att planera och lägga inköpsorder
Om dig
Vi söker dig som tidigare har arbetat som resande servicetekniker inom industri och har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda kundrelationer. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Arbetet innebär en del försäljning därför söker vi dig som har stort kundfokus och är serviceinriktad. Körkort och god datorvana är ett krav. Meriterande är om du har kunskaper i affärssystemet SAP.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du har arbetslivserfarenhet som resande servicetekniker
  • Att du har körkort
  • Att du har god datorvana
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som servicetekniker är inledningsvis ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Till att börja med är uppdraget på 6 månader och för rätt person är tanken att tjänsten övergår till en anställning direkt hos AGA Gas.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Karin Danvall 0736-84 78 20, mail: karin.danvall@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Karin Danvall, 036-351039

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.