Servicetekniker Mätteknik

Om jobbet

Vill du jobba hos oss? Vi växer och söker en driven Servicetekniker till vår avdelning Mätteknik.
Ravema erbjuder ett brett sortiment av mätutrustningar, både i form av handmätdon men framförallt genom avancerade mätmaskiner från våra tyska leverantörer Wenzel och Jenoptik. Vårt erbjudande omfattar både hård-och mjukvara, teknisk kompetens och utbildningsprogram.
Du kommer att utföra kalibrering, service samt installation av det senaste inom mätteknik. Vi erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete under stort ansvar. Vi söker dig som kan arbeta effektivt strukturerat och med ett gott humör. Du tycker om att resa, då detta är en förutsättning för att kunna utföra arbetet. Du får utbildning dels på Ravema men även hos våra leverantörer.

Vi söker dig som har:

-Teknisk utbildning

-Produktionsteknisk erfarenhet

-Mekanisk reparationserfarenhet

-Språkkunskaper i engelska

-Mycket god Datorvana

-Kunskap och erfarenhet inom mätteknik & mätmaskiner är meriterande

-Kunskaper inom el-och styrsystemteknik är meriterande

Urval sker löpande så skicka in ert CV samt personliga brev snarast till karriar@ravema.se. För mer information om tjänsten kontakta servicechef Alexander Olander på 0370-489 62, alol@ravema.se, eller mätkoordinator Stefan Wiberg på 0370-489 15, stwi@ravema.se.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Ravema grundades redan 1912 och har genom sin långa marknadsnärvaro, höga tekniska kompetens och agenturer för världsledande leverantörer byggt ett starkt varumärke. Ravema har ca 120 anställda och ingår i LMT Group, som är en koncern i Liljedahl Group, en finansiellt stark industri- och handelskoncern.


Hitta hit

Jönköping stad Visa på karta

Visa var