Servicetekniker inom träindustrin

Om jobbet

Servicetekniker inom träindustrin

Är du teknikintresserad, älskar att lösa problem och söker ett intressant, varierande och utvecklande arbete inom ett spännande område? Då skall du söka det här jobbet!
Tjänsten innefattar
  • akuta reparationer och service
  • planerade underhållsinsatser
  • nyinstallationer
  • utbildning av operatörer
  • montageledning vid större installationer
Våra kunder finns över hela landet vilket förutsätter att du är beredd att resa mycket och ibland arbeta under obekväm arbetstid samt att din familjesituation tillåter det. Rollen som servicetekniker är en viktig del i företagets relation till kunderna.

Som person måste du vara stresstålig och kunna visa ett stort tålamod när du befinner dig ute på kundbesök. Du bör också känna dig bekväm med att vid större installationer ta på dig rollen som montageledare och vara projektledarens förlängda arm på plats.

Du bör ha en teknisk bakgrund med kunskaper inom el, pneumatik och mekanik.
Du förutsätts ha PC-vana samt behärska engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Övriga meriterande erfarenheter;
  • erfarenhet från träbearbetning
  • PLC-kunskaper
  • CAD-kunskaper
Vår personalpolicy är att vi alla jobbar under frihet och personligt ansvar och att vi alla hjälps åt för att göra företaget stark och därmed intressant för våra kunder.
Jon Stenberg AB är återförsäljare av maskiner och tillbehör till träindustrin sedan 1934. Vi har således en lång och gedigen erfarenhet av maskinleveranser. Våra leverantörer är världsledande inom sitt område, och tillsammans med våra leverantörer kan vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av maskiner, både för den stora och den lilla tillverkaren.

Vårt huvudkontor finns i Lindås utanför Emmaboda och vi har lokalkontor i Jönköping, men du utgår oftast från hemmet då våra kunder finns i hela landet.
För ytterligare upplysningar kontakta Robert Stenberg på tel. 0471-251 15.
Skicka din intresseanmälan till jobb@jonstenberg.se snarast möjligt, dock senast 2016-12-15, då urvalsprocessen sker fortlöpande. Jon Stenberg AB är en av landets största leverantörer av maskiner, service och annan utrustning till den svenska träindustrin. I över 80 år har vi försett svensk träindustri med Europas mest moderna utrustning.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Robert Stenberg, 0471-251 15

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget

Jon Stenberg AB är en av landets största leverantörer av maskiner, service och annan utrustning till den svenska träindustrin. I över 80 år har vi försett svensk träindustri med Europas mest moderna utrustning.