Servicetekniker Burseryd - Cyklop AB

Om jobbet

Ansvar
Serviceteknikern får ett helhetsansvar för service och renoveringsjobb gällande specifika uppdrag som hanteras på plats på fabriken i Burseryd. Framförallt handlar det om serva bandningshuvuden till kunder inom sågverksindustrin, men maskiner från hela vårt sortiment förekommer. Du rapporterar direkt till Technical Leader, som är placerad i Stockholm, men ansvarar själv för allt från felsökning, reparation och service till test och ansvar för att leverans sker till kund. Lagerhantering och beställning av dina reservdelar ingår i arbetet. Du arbetar nära våra fälttekniker samt med övrig personal på fabriken i Burseryd. Viss kundkontakt och administrativa delar i vårt affärssystem ingår.

Erfarenheter
Vi söker Dig som älskar att serva kunder och skruva med mekaniska detaljer. Du har erfarenhet av felsökning och reparationer med inriktning mekanik. Du kanske idag arbetar som resande servicetekniker, men börjar tröttna på resandet alternativt så arbetar du i en produktion, men har ditt stora intresse i att skruva med gamla bilar på fritiden. Som person är du ansvarstagande, noggrann, med en viss administrativ fallenhet. Dina svenska och engelska kunskaper är goda.

Erbjudande
Välkommen till en organisation präglad av samarbete och kompetens. Du kommer till ett globalt, expansivt och välmående företag, som har marknadens bredaste produktsortiment och i branschen ett välkänt varumärke.

Ytterligare upplysningar lämnas av vår konsult på Interselection, Kjell Eriksson, tfn 0709-419009. För att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och vidare till aktuella rekryteringar. Välkommen!

Cyklop är en av världens ledande tillverkare och leverantör av maskiner och förbrukningsvaror inom transport- och skyddsemballering. Produktsortimentet är brett och spänner över en mängd branscher såsom stål-, trä, pappers-, livsmedels- och logistikindustrin. Utrustningen byggs mer och mer in som en integrerad del i våra kunders produktionsflöden, vilket bl a innebär ett kontinuerligt arbete i att utveckla nya produkter i syfte att bredda vår produktportfölj och bli en än viktigare samarbetspartner för våra kunder. Ett exempel är ny teknologi inom märkning och kodning av produkter i syfte att kunna följa hela kedjan från produktion till slutkund.

Cyklop AB omsätter ca 120 miljoner kronor och har ca 50 anställda, med kontor i Stockholm samt produktion i Burseryd i Småland. För att läsa mera om företaget vänligen besök www.cyklop.se

I syfte att möta den framtida expansionen behöver vi förstärka organisationen med en Servicetekniker med placering Burseryd i Småland
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget