Servicetekniker

Om jobbet

Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 57 000 anställda över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.

Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.

Till vårt affärsområde Eftermarknad, med placering distrikt Jönköping söker vi en:
Servicetekniker hissar

Ditt nya jobb
med placering på vårt kontor i Linköping eller Jönköping med lämplig bostadsort mellan Jönköping och Norrköping, utför du service och reparation av hissar, portar och rulltrappor i distriktet. Du erbjuds ett tekniskt utmanande och självständigt arbete i en miljö med internationell prägel och goda möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Arbetet innebär en hel del kundkontakt.

Vi söker dig som är
gediget tekniskt intresserad och kunnig och som förstår att våra kunder är vår viktigaste tillgång. Du är duktig på att prioritera och planera ditt arbete, du har en god förmåga och vana vid att arbeta självständigt, där du tar egna initiativ och på egen hand skapar struktur bland flera arbetsuppgifter. Du har även en förmåga att snabbt ändra inriktning när arbetsuppgifterna så kräver men utan att tappa fokus på slutresultatet. Du är en social och säljande personlighet vilket för oss innebär att du är positiv och utåtriktad, trivs med kundkontakt och när det är mycket "på gång" samtidigt.

Vi tror att du har
utbildning från gymnasieprogram med teknisk, gärna el- och/eller byggteknisk, inriktning eller motsvarande och behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, samt har körkort för personbil. Några års erfarenhet av hiss, elektromekanik eller liknande, vana att möta kunder och grundläggande datorvana med PC och handdator är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktperson och ansökan
För mer information och frågor om tjänsten kontakta Distriktschef Göran Lidén 070-586 03 54 alternativt HR-specialist Madeleine Andersson 08-622 40 70.

Din ansökan med meritförteckning registrerar du på vår hemsida www.schindler.se så snart som möjligt, men allra senast den 31 oktober 2016. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Mekanik
Kontakt

Ring Göran Lidén, 070-586 03 54

Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över - med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 57 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång.

Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida, www.schindler.se.