Serviceinriktad supportmedarbetare till Evrys servicedesk i Jönköping

Academic Work · Data & IT · 12 dec

Om jobbet

Har du erfarenhet av serviceinriktade roller och ett stort intresse för IT? Är du social och serviceinriktad och har lätt för att prata med nya människor samt besitter en hög ansvarskänsla? Då är det här supportarbetet på Evry perfekt för dig!

Information om uppdraget

Evry är just nu i en expansionsfas och söker nu fler supportmedarbetare till deras servicedesk.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Evrys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Evry. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som en del av supportavdelningen är du en viktig del av EVRYs ansikte utåt, vilket medför ett stort ansvar. Du har daglig kontakt med flera av EVRYs kunder och tar emot ärenden via telefon och mejl från superusers eller slutanvändare.

Du kommer att arbeta med att ta emot ärenden från kunder via telefon och mail. Du ansvarar självständigt över att samla in tillräcklig med information från kund för att kunna göra en analys och därefter lösa ärendet alternativt ta hjälp av annan instans i eller utanför Servicedesken. Du har fokus på och löser klientrelaterade ärenden kring Microsoft Office, mailhantering, konto, behörigheter, utskriftsproblem och så vidare. Till din hjälp finns dokumenterade rutiner och instruktioner samt din egen uppbyggda kunskapsbank.

Evry tillämpar ett rullande schema där du kommer att arbeta varierade tider mellan kl. 06-20. Du kommer inledningsvis att få en introduktion som ger dig de rätta förutsättningarna för att kunna göra ett bra jobb!

Det här jobbet passar dig som har god servicekänsla och som har ett stort intresse för och vill utvecklas inom IT-området!

Vi söker dig som

Har erfarenhet från serviceyrken. Du känner dig bekväm med kundkontakt och tycker det är viktigt att ge god service.

Du bör vara en van datoranvändare med ett intresse för IT.

Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, är ett krav då du kommer ha daglig kontakt med kunder och användare över hela världen.

Som person är du servicemedveten, kundfokuserad och kommunicerar på ett pedagogiskt och professionellt sätt. Du är positiv och har ett ständigt driv för att lära och utvecklas i ditt arbete. Vi ser även att du har en god förmåga att sätta dig in i och förstå problem för att förmedla lösningar på både enkelt och trevligt sätt.

Att vara drivande och innovativ i ditt arbete är starka egenskaper hos dig. Du är bra på att samarbeta men kan även arbeta självständigt.

Övrig information
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

60 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

EVRY är ett företag som finns på över 50 orter i Norden med ett team på 10 000 medarbetare. Med insikter, lösningar och teknik skapar företaget affärsnytta för sina kunder och värde för samhället. EVRY kombinerar djup branschkunskap, hög teknisk kompetens med en lokal närvaro och en global leveransmodell. På så sätt hjälper EVRY sina kunder att maximera potentialen av sin IT, från analys och strategi till införande och effekthemtagning.