Serviceinriktad Ekonomiadministratör med teamkänsla!

Adecco Sweden AB · Ekonomi · 12 nov

Om jobbet

Är du riktigt vass inom ekonomi och administration och söker en ny utmaning? Trivs du på en mindre arbetsplats där man främjar teamarbete och där varje persons motivation och prestation räknas? Nu kan du få bli del i ett härligt team på NkBo!

NkBo eller Aktiebolaget Norrahammars Kommunala Bostäder som det egentligen heter, är ett av Jönköpings Rådhus ABs helägda dotterbolag.
Det bildades 1949 och det första huset stod klart på Tallhöjden, 1951. Idag har vi lite mer än 1100 lägenheter i den gröna dalen, som sträcker
sig från Hovslätt i norr, till Månsarp i söder.

Adecco söker för NkBo:s räkning en ekonomiadministratör på heltid med start februari/mars 2017.

Om tjänsten
Här ges du möjlighet att arbeta brett inom ekonomi och administration i härligt team, där man jobbar för varandra.
Dina främsta ansvarsområden inom ekonomi kommer att vara den löpande redovisningen, kontoavstämningar, hantering av kund och leverantörsreskontra, delaktighet i bokslutsarbetet, samt vanlig förekommande ekonomiadministration.
Utöver detta tillkommer övrig administration, samt kontakt med kunder där du förväntas ge god service i alla lägen.

Om dig
Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på minst gymnasial nivå samt tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi och administration. Din tidigare erfarenhet inom området ger dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet.
Då du kommer att ha mycket kontakt både internt med kollegor och utåt mot kunder, ser vi att du är en kommunikativ och framåt person. Du är initiativtagande och trygg i dig själv, och du strukturerar upp och driver ditt arbete noggrant och ansvarsfullt. Här finns möjlighet att vara med och påverka, varför vi tror att du är en kreativ person som inte är rädd för att komma med nytänkande och spännande tankar och idéer.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Detta är en direktrekrytering till NkBo och tjänsten är på heltid med placering i Norrahammar på NkBo:s kontor.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas i feb/mars 2017 och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Ring Karin Danvall, 036-351039

Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 nov

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.