Senior webbutvecklare med fokus på Drupal för anställning direkt hos kund!

StudentConsulting · Övrigt · 31 okt

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du gedigen erfarenhet inom webbutveckling och söker dig nu vidare för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!
Vår kund, som är ett av Nordens ledande konsultbolag och som ständigt placerar sig högt i undersökningar kring attraktiva arbetsgivare, söker nu en Senior Webbutvecklare med mycket god kunskap i Drupal.

Kunden arbetar med allt från webbstrategi, webbanalys och optimering till utveckling av nya webbplatser, intranät och e-handelslösningar där fokus är att stärka kunders affärer genom ökad digital närvaro. Detta genom att arbeta i team där varje medarbetare innehar en viktig roll.

Du som söker denna tjänst är prestigelös, engagerad och ansvarstagande. Du trivs som bäst när du får arbeta nära dina kollegor och kunder. Vidare har du en god social förmåga, positiv inställning och strävar alltid efter att få så nöjda kunder som möjligt.

Kunskaper för uppdraget

Du som söker ska kunna titulera dig som Webbutvecklare full-stack inom PHP, Drupal, (WordPress), front-end HTML, CSS, Javascript. Meriterande är kunskaper inom Varnish Cache, Git.

Vi ser även att du minst har 3-5 års erfarenhet av att bygga webbplats i Drupal samt erfarenhet av att förvalta sådana lösningar.

Arbetstiderna är förlagda under kontorstid och körkort B är ett krav då resor till kunder kan förekomma.

Detta är en rekrytering vilket innebär att StudentConsulting/ProfessionalConsulting sköter rekryteringen men du blir direkt anställd hos kund och kommer att sitta på kundens kontor i Jönköping.

Låter detta intressant? Välkommen in med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt
Publicerad

55 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!