Senior säljare med intresse och kunskap inom IT sökes!

Om jobbet

Information om uppdraget

Har du ett intresse för försäljning goda erfarenheter inom IT området? Då kan vi ha jobbet för dig!
Vår kund är en stor och växande aktör gällande IT-lösningar som skapar mervärden för deras kunder. Nu söker vi dig som vill bidra till bolagets fortsatta framgång! Du som söker har ett brinnande intresse för försäljning och arbetar mål- och resultatinriktat.

Du kommer arbeta med att finna nya kunder till företaget men även arbeta för ett gott fortsatt samarbete med befintliga kunder. Rollen handlar om att alltid vara på tårna och vårda sitt kontaktnät för att knyta kunder till vårt kundföretag. Som säljare ansvarar du för första kontakten ända fram tills slutlig förhandling och avtalsdiskussion.

Tjänsten är på heltid hos vårt kundföretag med utgångspunkt i Nässjö men Jönköpings län som arbetsområde. Eftersom resor förekommer i arbetet är körkort ett krav samt även tillgång till egen bil till en början. Arbetstiderna är förlagda under kontorstid. Under en första period på sex månader så sker arbetet som uthyrd konsult via oss på StudentConsulting därefter finns det stor möjlighet till tillsvidareanställning hos kund.

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som person har ett sinne för affärer och brinner för att skapa nya kontakter. För att lyckas i rollen bör du vara orädd, öppen och ha en god kommunikativ förmåga. Du trivs med att träffa människor och bygga relationer med dessa. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av försäljning och/eller utbildning inom IT området.

Med ett eget driv och strukturerat arbetssätt kommer du att skapa en god planering som genererar resultat och nöjda kunder. Du trivs i ett självständigt men där du får ett stöd från ett väletablerat säljteam hos kundföretaget. Om du har ett tekniskt intresse och kunskaper inom området är även det en fördel.

Vidare finns det för rätt person goda utveckling- och karriärmöjligheter i ett expansivt och lönsamt företag. Kundföretaget erbjuder även förmåner som friskvårdsbidrag och kollektivavtal är en självklarhet. Urval sker löpande med tanken är att tjänsten drar igång i början av februari.
Ta chansen och sök idag, då vi arbetar med löpande rekrytering!
Jobbfakta
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!