Samhällsvägledare/Samordnare

Om jobbet

Som samhällsvägledare/samordnare ansvarar du för din grupps verksamhet. Det innebär att du planerar, genomför, och utvecklar arbetet för samhällsvägledare och samhällsvägledare/bibliotekarie. Samhällsvägledarna är kommunens ansikte utåt. Vi vägleder medborgaren oavsett vilken kanal man väljer för att kontaktar oss - telefoni, personliga möten, web, sociala medier, mejl eller SMS. Du är en viktig kugge i arbetet med att säkerställa så att kanalerna fungerar och uppfyller medborgarnas önslemål. Som samordnare handlägger du dödsboanmälningar och faderskapsintyg på delegation från socialförvaltningen. Du ansvarar även för administrationen av SITHS-kort (kommunens ID-kort). Du är en del av det dagliga arbetet, vilket innebär att du finns i verksamheten och bemannar där det behövs. Du rapporterar ditt arbete till enhetschefen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som dig med relevant högskoleutbildning inom det samhällsvetenskapliga området (gärna inriktning på statsvetenskap). Du talar en god engelska och har du andra språkkunskaper med dig t ex arabiska eller persiska så blir du extra intressant. Du är självgående, har ett strukturerat och positivt arbetssätt och kan fatta egna beslut när så krävs. Det är viktigt att du är trygg, stabil och kan samverka med andra på ett professionellt och serviceinriktat sätt. Inneha B-körkort. Vi läger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Offentlig Förvaltning
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 okt

Om arbetsplatsen

Medborgarkontoret består av fem kontor förlagda i Anneberg, Bodafors, Forserum, Malmbäck och Nässjö. Vi hjälper och informerar kommuninvånare och besökare med allt från barnomsorg och bygglov till konsumentfrågor och vandringsleder. Medborgakontoret ansvarar för Nässjö kommuns växel och är medborgarnas ingång till kommunorganisationen. De fyra kontoren utanför centralorten Nässjö innefattar även biblioteksverksamhet, medan Nässjökontoret har turistbyrå och Konsument Höglandet under samma tak. Verksamheten ingår i avdelningen för kommunikation och medborgarservice som är en del av kommunledningskontoret.