Säljare/Uthyrare till Skanska Maskin, Jönköping

Skanska · Försäljning · Sista dagen!

Om jobbet

Skanska Maskin är ett dotterbolag till Skanska Sverige AB och verkar inom hela Sverige. Vi hyr ut alla nödvändiga maskiner, kranar, bodar och annan utrustning till Skanska och externa kunder. Bland våra kunder finns företag inom såväl bygg & anläggning som övrig industri. Vi hjälper kunden från etablering till färdigställande av projekt samt med att skapa effektiva, säkra och gröna arbetsplatser.

Vi söker dig som ger kunderna det lilla extra

Det går bra för Skanska Maskin, nu behöver vi förstärka oss ytterligare därför söker vi nu en säljare/uthyrare med placering i Jönköping.

Trivs du i en varierande roll och är duktig på att ge en bra kundupplevelse? Din främsta uppgift är att förstå och lösa kundens behov och på så sätt göra oss till en värdeskapande leverantör. Rollen kommer att vara mycket bred och omfatta allt från långsiktig utveckling av vårt produktsortiment och inköp till praktiska uppgifter kring kundkontakt och orderhantering. Med ditt engagemang och positiva bemötande ser du till att kunderna bemöts med utmärkt service och rådgivning vid uthyrning av maskiner till olika bygg- och anläggningsprojekt. Du kommer att vara del av vårt positiva gäng där alla arbetar gemensamt mot uppsatta mål rörande kundnöjdhet och lönsamhet.

En stjärna på relationer som delar våra värderingar

För att trivas och bli framgångsrik i rollen vill vi att du har ett smittande engagemang och har en naturlig fallenhet för att bidra till att vårt positiva arbetsklimat stärks ytterligare. Vidare gillar du ordning och reda och sätter alltid kunden i främsta rummet. Du är driven och strävar efter att överträffa kundernas förväntan. Du ser ett självklart mervärde i att samarbeta och att skapa nätverk. Vidare tycker du om att ha många olika typer av arbetsuppgifter och går med glädje till ett arbete där varje dag skiljer sig från föregående.

Körkortsklass B är ett krav. Ytterligare körkortsklasser eller övriga behörigheter, ex truckkort, är en merit.

Du är en viktig förebild för oss både internt som externt, varför det är viktigt att du delar Skanskas värderingar. http://www.skanska.se/sv/Om-Skanska/Vara-varderingar/ . Vi sätter stort värde i personlig lämplighet.

Ansök idag - vi rekryterar löpande

Vi vill ha med dig i processen, så vi behöver din ansökan nu, dock senast den 7 december. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka.

Har du några frågor? Kontakta rekryterande chef Jan Abrahamsson på 010-44 94 067.

Vi ser fram emot din ansökan!
Jobbfakta
Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.