Säljare till Jungheinrich i Jönköping!

PerformIQ · Försäljning · 31 okt

Om jobbet

Om PerformIQ

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag med en unik nisch. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med rätt utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ!

För mer information, besök www.performiq.se

https://www.youtube.com/watch?v=oVxZ-ZfLNGATjänstebeskrivning

Som representant hos Jungheinrich befinner du dig ute på marknaden för att bearbeta både nya och befintliga kunder. Du kommer att arbeta med Småland som marknad, med fokus på Jönköping. Ditt mål är att skapa en nära och kvalitativ relation till kunderna som genererar långsiktiga och attraktiva affärer för båda parter. I arbetsuppgifterna ingår försäljning och uthyrning av truckar och materialflödeslösningar samt att säkerställa att våra kunder har professionell service av maskinerna. Du ansvarar för hela kedjan från prospektering och bokning av kundmöten såväl som utförande och presentation av kundanpassade lösningar samt offert- och avtalsskrivning. Även uppföljningsmöten, driftsmöten och möten för akutlösningar ingår i din vardag.

Du kommer att ingå i ett tajt säljteam som består av 15 distriktssäljare runtom i landet och även vara uppbackad av de bästa teknikerna i Sverige.

Urval till tjänsten sker löpande, därför ser vi fram emot din ansökan så snart som möjligt!

Krav på person

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning B2B. Du drivs av att vara ute på marknaden nära kunderna och du är duktig på att skapa långvariga och förtroendefulla relationer. Du har troligen en teknisk bakgrund alternativt ett teknikintresse i någon form. Att du har ett stort nätverk i området är meriterande. Branschvana är inget krav, viktigare är att du har en dokumenterad framgångsrik bakgrund inom försäljning och att du är positivt inställd till att ta till dig nya kunskaper. B-körkort är ett krav och likaså flytande svenska och engelska i tal och skrift, då koncernspråket är engelska. Eftersom du har hela Småland som arbetsplats har du möjlighet att utgå från där just du befinner dig.

Som person är du driven och målinriktad samt ser den långsiktiga nyttan i alla dialoger du för. Du har ett högt serviceintresse, höga ambitioner och ett stort intresse för andra människor. Du trivs med att planera upp dina egna arbetsdagar och har förmågan att snabbt anpassa dig efter de situationer du befinner dig i. Du beskriver dig själv som naturligt social och har lätt att föra dig i olika miljöer. Ödmjukhet, professionalitet och långsiktighet är värdeord som du har gemensamt med oss.

Vill du vara en del av ett kreativt, nytänkande och modernt företag med stora framtidsutsikter? Vänta inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Malin Pedersen, Rekryteringskonsult, på 0733-53 75 35. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post.

Vi ser det också som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet eller en idrottsrörelse. Ange gärna i ansökan vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Publicerad

47 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Är du en driven och hungrig representativ säljare som vill leverera affärer med fokus på kvalitet? Tycker du om att skapa långsiktiga och förtroendefulla relationer med dina kunder? Då kan detta vara intressant för dig!

Jungheinrich AG är en av världens största och ledande leverantör av industritruckar, ställage och lagerlösningar. Företaget har en omsättning på över 2 miljarder Euro och har närmre 14,000 anställda världen över. Jungheinrich är familjeägt och drivs vidare inom familjen, från det att det slog upp sina portar 1953 i Tyskland.

Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget, etablerat i Sverige sedan 1958 och har en omsättning på över 410 miljoner kronor och ca 150 anställda med huvudkontor placerat i Malmö. Filialkontor finns i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping, Sundvall och Örebro. Verksamheten består av försäljning av kompletta logistiklösningar, där försäljning av nya och begagnade truckar, förarlösa truckar och en mängd olika finansieringslösningar. Våra kunder får tillgång till skräddarsydda lagerlösningar med allt från ställage till kompletta lagersystem. För våra kunder finns över 70 servicetekniker redo att utföra service samt tillhandahålla reservdelar med omgående leverans.

Vi söker nu engagerade och drivna säljare till distriktet i Småland!

Som medarbetare på Jungheinrich får du en fartfylld och händelserik vardag i ett företag som ständigt strävar efter att utvecklas och växa. Vi vill att våra medarbetare växer med oss, och satsar därför mycket på grund- och vidareutbildningar inom alla områden för att hela tiden ligga i framkant på marknaden.

Vi har stora mål att uppnå inför framtiden - vill du vara med på resan?

Läs gärna mer om oss på www.jungheinrich.se