Säljare med passion för djur och trädgård till vår butik i Eksjö- extra

Om jobbet

Till vår butik i Eksjö söker vi en säljare med passion för djur och trädgård som kan jobba extra vid arbetstoppar och när ordinarie säljare inte är på plats.

Arbetsuppgifter:
  • Arbeta aktivt med försäljning och rådgivning av vårt breda sortiment inom Lantbruk/skog, Hus/hem samt Djur/trädgård.
  • Kassaarbete och uppackning av varor, vilket kan innebära tunga lyft.
  • Planering och uppföljning av kundaktiviteter, exponering och varupåfyllnad.
  • Tunga lyft förekommer
Kvalifikationer:

Vi söker dig som har säljerfarenhet från detaljhandeln samt kunskap av och intresse för vårt djur- och trädgårdssortiment. Truckkort är meriterande, dock ej ett krav.

Personliga egenskaper såsom hög servicekänsla, drivkraft, god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för våra kunder är några av de egenskaper som vi värdesätter högt.

Utöver ovanstående personliga egenskaper är det viktigt att du som anställd inom Granngården är en god ambassadör för företaget och att du kan identifiera dig med vår kultur:
  • Jordnära
  • Engagerad
  • Kundfokuserad
  • Vinnare
Vi erbjuder:

Ett varierande arbete i en stimulerande miljö där du får friheten att utveckla kompetenserna inom försäljningsbranschen. Du får dessutom trevliga och inspirerande arbetskollegor!

Tjänsten och ansökan:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Extra vid behov

Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna vår butikschef Frida Sandin via frida.sandin@granngarden.se .

Välkommen med din ansökan så fort som möjligt. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen dock är sista ansökningsdag den 4 december 2016. Vi tar endast emot ansökningar via "Ansökningslänken" nedan.
Jobbfakta
Ort
Eksjö
Anställning
Deltid
Extrajobb
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik
Kontakt

Ring Granngården, 040-313200

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 dec

Om företaget

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 109 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 550 anställda. Omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.