Säljare Fordonsdivisionen

Om jobbet

Würth
växer stort, tar nya kunder och har behov av fler fältsäljare.


Vi söker nu ytterligare en säljare till vår Fordonsdivision i Vetlanda.

Würth är världens
ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom fordonsbranschen, industri-, bygg-, hantverk. Vi erbjuder nu dig möjligheten att bli en framgångsrik medarbetare hos oss.

Som Säljare Fordon
ska du vara kundfokuserad, engagerad och ha ett starkt driv.

Vi ser helst att du
har erfarenhet från fordonsbranschen och någon form av dokumenterad säljerfarenhet eller säljutbildning. Har du rätt inställning och älskar att tävla så är de fördelar vi väger in. Du förstår värdet i en hög närvaro ute på fältet. Du etablerar och upprätthåller långsiktiga relationer med våra kunder, vilka är professionella aktörer inom fordonsbranschen.

För att lyckas som
Säljare behöver du vara utåtriktad och kunna arbeta självständigt. Du är strukturerad, har ett brinnande intresse för försäljning samtidigt som du är resultatinriktad. Viljan att utvecklas som en i teamet och arbeta mot högt satta mål är ett måste. Du har en positiv inställning och ett sinne för affärer. Muntliga presentationer ingår i ditt arbete, därför har du även en god verbal förmåga. Du kommer att jobba med nykundsbearbetning samtidigt som du besöker befintliga och etablerade kunder.

I en ständig utveckling är engagemang, delaktighet och respekt för individen, några av värderingarna som genomsyrar vårt dagliga arbete, och vi önskar att du delar dessa värderingar.

De värdeord vi i Würth har valt att samlas kring är Inspiration, Mod och
Passion. Det är tre ord som representerar oss som medarbetare och företag i olika perspektiv. De beskriver essensen av företaget och varumärket. I dessa tre ord finns Würths historia, traditioner och företagets själ.

Du har en god
datavana.

Placeringsort är i
Vetlanda och dess närhet.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Skicka din ansökan
snarast möjligt.
Vi gör löpande
intervjuer under perioden.

Kontaktperson är Jan-Eric Nilsson, 070-374 30 94.

Sökord: Säjare, Utesäljare, Fältsäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Säljkonsulent, Field Sales, Regionsäljare, Distriktsäljare
Jobbfakta
Ort
Vetlanda
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!