Säljare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Som säljare på Montico HR Partner ansvarar du för att sälja våra rekryterings- och bemanningstjänster till Jönköpings näringsliv. Du jobbar proaktivt med uppsökande försäljning. Främst med fokus på bearbetning av nya kunder, där du skapar, vårdar och utvecklar goda kundrelationer. Organisatoriskt tillhör du regionen och rapporterar direkt till regionchefen. På eget initiativ och i samarbete med regionchefen beslutar du och genomför överenskomna försäljningsinsatser. Allt med ett tydligt omsättningsmål som måttstock. Du håller koll på viktiga händelser i din marknad och med stöd av befintlig säljprocess finner du vägar som leder till framgång. Självklart tar du också en aktiv roll i Montico HR Partners kontinuerliga utveckling.

Din profil

Du har god erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning och ett väl etablerat kontaktnät med många beslutsfattare i Jönköpingsområdet. Har du erfarenhet av tjänsteförsäljning är det klart meriterande. Du vet att framgång föds genom hög aktivitet med fokus på etablerandet och vidmakthållandet av många affärskontakter. Att ta och äga initiativet är självklart för dig. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och ger dig inte förrän du nått hela vägen. Självklart alltid med både det egna företagets och kundens bästa för dina ögon.
B-körkort är ett krav och möjlighet till tjänstebil finns efter provanställningsperioden.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Key Account Manager
Kontakt

Ring Johanna Grek, 036-17 33 34

Publicerad

2 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 jan

Om företaget

Montico HR Partner vill fortsätta växa och söker dig som gillar att jobba utåtriktat och målinriktat med tjänsteförsäljning. Vi erbjuder tjänster för rekrytering och bemanning, så att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet. Nu vill vi erbjuda fler företag denna möjlighet och vi söker därför Jönköpings bästa tjänstesäljare.

Montico HR Partner ingår i Montico-koncernen som är helhetsleverantör inom HR. Koncernen erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Vi är idag ca 650 anställda på ett stort antal platser i södra och Mellersta Sverige. Huvudkontoret ligger i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar på annat sätt.
Sista ansökningsdatum är den 2 januari, men vi gör löpande urval och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.