Om jobbet

Distriktansvarig Säljare

Jönköping / Östergötland

Arbetsuppgifter


Vi söker en distriktsansvarig säljare som skall arbeta med försäljning av våra tjänster och produkter allt ifrån enskild produkt till hela konceptlösningar inom segmentet professionell tvättutrustning för flerbostadshus.

Vi vänder oss till kommunala bostadsbolag, HSB, Riksbyggen och privata fastighetsägare och samarbetar bla. med entreprenörer som Skanska, Peab, NCC vid nyproduktion och renoveringar.

Passar detta in på dig?
  • För att trivas i rollen bör du gilla att arbeta i högt tempo och med högt ställda krav, du måste vara uthållig och ihärdig.
  • Du kan identifiera kundernas behov, lyssna in och leverera det kunden önskar.
  • Du ser försäljning som en naturlig del i ditt arbete, du tycker om att arbeta mot tydliga mål och ser uppföljningar som en självklarhet.
  • Tjänsten innebär ett stort egenansvar och du arbetar självständigt mot egen budget och uppsatta mål.
  • Du förstår vad ansvar innebär och du ser förändring som en möjlighet och tar ansvar för din egen utveckling
  • Du blir en del av ett erfaret och framgångsrikt säljteam.
Vi tror att du har några års erfarenheter av försäljning på fältet samt gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning eller motsvarande kompetens. Du behärskar svenska flytande samt har goda kunskaper i engelska.

Körkort för bil erfordras. Vi ser gärna att du bor inom distriktet i Jönköping / Östergötland med omnejd.

Låter detta som en intressant utmaning?


För mer information är du välkommen att kontakta Peter Sundqvist 0372-66523.

Urvalet sker löpande och vi ser gärna att du skickar din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!

Electrolux Laundry Systems Sweden AB ingår i sektorn Electrolux Professional. Med det välkända varumärket Electrolux är vi världsledande inom produktområdet tvättutrustning för professionellt bruk. Vi är representerade av dotterbolag och agenter i cirka 100 länder och har tillverkning i Sverige, Frankrike och Thailand. Vi är certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Läs mer om oss på:www.electrolux.se/laundrysystems

Sökord: Säljare, Utesäljare, Fältsäljare Distriktsäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Account Manager, Regionsäljare
Jobbfakta
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 jan

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!