Rytmik/musikpedagog

Nässjö kommun · Utbildning · Sista dagen!

Om jobbet

Undervisning i grundkurs i årskurs 2. Grundkurs innebär hos oss att en lärare går in i en klass och gör lämplig gruppindelning/halvklass. Syftet är att ge eleverna en allmän-musikalisk orientering i sång, rytmik, prova instrument och eventuellt dans. Grundkursen är ett komplement till ordinarie obligatorisk musikundervisning. I en del klasser arbetar vi med tvålärarsystem för att få bredare kompetens. I denna tjänst kommer läraren företrädesvis att arbeta själv med gruppen. Schemalagd undervisning dagtid. Kvällstid kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig med en bred musikalisk utbildning med inriktning barn, sång och rytmik. Du har högskoleutbildning från Musikhögskola eller annan utbildning som prövas likvärdig. Du är en god pianospelare eller ackompanjatör på annat ackordinstrument. God förmåga att handskas med barn är en självklarhet. Vi ser helst att du är legitimerad lärare. Körkort är nödvändigt och gärna tillgång till bil. Reseersättning inom tjänst betalas. Vi önskar att du har erfarenhet av att arbeta med barn i de lägre klasserna. Tjänsten tillsätts om sökta statliga bidrag från Kulturrådet beviljas.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Kontakt

Mejla eller ring Mikael Enekvist, 072-734 95 72

Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om arbetsplatsen

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.

'Kulturskolan har tre inriktningar, Musik, dans och teater. Skolan har nya fina ändamålsenliga lokaler. C:a 20 lärare arbetar både på Kulturskolan och inom den obligatoriska skolan med musik, elevens val och med grundkurs/musik.