Revisorsgruppen - redovisningskonsult

Om jobbet

Vi har vuxit oss starkare och söker en kollega!

Revisorsgruppen i Värnamo AB och Breda Affärsutveckling/Revision i Bredaryd AB har sedan sammangåendet 2015 behov av att anställa ytterligare en kollega. Det nya förhållandet innebär större muskler och utökad kompetens - allt till gagn för företagets kunder. Gemensamt för bolagen är att vi känner regionen.

Företagets tillväxt innebär att vi förstärker organisationen med en Redovisningskonsult till kontoret i Värnamo.

Vill du vara med i en framtidssatsning?

Brinner du för ekonomi?

Söker du en stimulerande och utvecklande arbetsplats?

- Då har vi jobbet för dig!

Som redovisningskonsult på Revisorsgruppen i Värnamo ingår du i ett starkt team med hög kompetens och stort kundfokus. Rollen innebär både kundkontakter, samarbete med kollegor och självständigt arbete.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Löneadministration
  • Avstämningar
  • Skattedeklarationer
  • Månadsrapportering
  • Upprättande av årsbokslut
  • Rådgivning i samband med redovisningsfrågor
Vem är du?

Vi söker dig med relevant utbildning eller yrkeserfarenhet inom ekonomi. Förutom din kompetens och yrkeserfarenhet är dina personliga egenskaper viktiga för oss. Som person är du ambitiös med en stark servicekänsla både gentemot kund och i det interna samarbetet. Vi uppskattar din noggrannhet och ansvarskänsla.

I denna rekrytering samarbetar Revisorsgruppen i Värnamo AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl 072-5250007. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se. Vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Värnamo
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Revision
Publicerad

51 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Revisorsgruppen i Värnamo tillsammans med Breda Affärsutveckling/Revision i Bredaryd, är ett lokalt revisions- och konsultföretag med 25 anställda, med såväl auktoriserade som godkända revisorer samt auktoriserade redovisningskonsulter. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är inom revision, redovisning, skatter och ekonomisk rådgivning. Vi arbetar i huvudsak inom Gnosjöregionen från trevliga lokaler i centrala Värnamo och i Bredaryd.