Revisorassistent till Celinder Revision i Värnamo

Framtiden · Administration · 18 dec

Om jobbet

Är du en självgående och driven person och som alltid vill verka för kundernas bästa? I så fall är detta tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som revisorassistent kommer du att arbeta med revision av små och medelstora företag. Arbetet kommer främst bedrivas från kontoret men även ute hos kund. I rollen som revisorassistent kommer du även få möjlighet att arbeta med visst bokslutsarbete och upprättade av deklarationer.

Din profil

Skallkrav:
  • Lägst gymnasieutbildning inom ekonomi och redovisning
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom ekonomi
  • Flytande svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Utbildning på högskolenivå
  • Körkort
  • Engelska i tal och skift
  • Kunskap i Officepaketet
  • Kunskap i Wolter Kluwers programvara
Vi söker dig som är en självgående och driven person och som alltid vill verka för kundernas bästa. Du är analytisk, flexibel och kan hantera många uppdrag samtidigt. Som person är du glad och har alltid en positiv grundinställning samt hög social kompetens. Du förstår värdet av att vårda kundrelationer och trivs med att arbeta i team.

Villkor

Start: Januari eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Värnamo
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpnade och tjänsten kommer tillsättas innan sista ansökningsdaglöpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Värnamo
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Administration
Underkategori
Revision
Assistent
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Celinder revision är en revisionsbyrå med 8 anställda och arbetar med redovisning och revision av små och medelstora bolag. Celinder revision erbjuder bred kompetens, aktiv rådgivning och personlig service och vänder sig till alla branscher, främst inom Gnosjöregionen.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.