Resurs till Nyhems förskola

Om jobbet

Barn- och utbildningsförvaltningen söker en resurs till Nyhems förskola. Som resurs arbetar du i förskolan och stödjer barn i verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning på barn- och fritidsprogrammet. Lyhördhet och god förmåga att känna in barns behov är viktiga egenskaper samt intresse för människor. Du ska kunna samarbeta och vara flexibel i sinnet. Erfarenhet av teckenkommunikation ser vi som meriterande, har du arabiska som modesmål är det ett plus. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och intervjuer sker fortlöpande.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om arbetsplatsen

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.