Reklamationstekniker till Trivselhus sökes!

Trivselhus · Teknik & Ingenjör · Sista dagen!

Om jobbet

Om kundföretaget

Trivselhus stärker kvalitetsavdelningen och söker nu en nyckelperson som ska hantera reklamationer från försäljningen av grupphus och föreningar.

Trivselhus,
en del av skogskoncernen Södra, är en av Sveriges största hustillverkare och levererar på totalentreprenad villor och grupphus med hög kvalitet och stilsäker design. Husen marknadsförs även under varumärket Movehome. Trivselhus har ca 25 försäljningskontor. Under 2015 levererade Trivselhus runt 380 bostäder och har ca 230 anställda. Läs gärna mer på www.trivselhus.se

Dina arbetsuppgifter

Du ska ansvara för reklamationer
kopplade till Trivselhus leveranser utifrån lagar och AB-regler. Utifrån detta göra orsaksanalyser och rekommendera/vidta de åtgärder krävs tillsammans med ansvarig byggledare och andra berörda. Du behöver vara en kommunikatör då arbetet innebär många kontaktytor internt såväl som externt gentemot leverantörer, konsulter och andra inblandade inom främst grupphusområde/BRF men även enfamiljshus.

Vid behov kommer du att delta på de olika byggarbetsplatserna för att bedöma och hantera reklamationer med andra representanter från Trivselhus. Du kommer också att delta i projektorganisationen för preventivt minimera reklamationerna minimera kvalitetsbristkostnader. Tidigare erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Din profil

Du är en nyckelperson som ska hantera
reklamationer från försäljningen av grupphus och föreningar. Förståelse för konsekvenser av kostnader; förkorta hanterings- och ledtider.

Du behöver vara en kommunikatör då du möter juridiska personer, byggare såväl som övriga underentreprenörer. Det innebär att du måste vara tydlig men också omtänksam och lyssnade. Här handlar det om att våga stå på egna ben, fatta beslut grundade på fakta och leda sig själv i vardagen. En informell ledare.

Arbetet är självständigt. Du behöver kunna stå stadigt på jorden och vara trygg i dig själv även om det i hela processen alltid finns representanter från Trivselhus internt. Man ingår i en mindre grupp som arbetar med dessa frågor ur olika perspektiv. För att klara arbetet måste du kunna resa några dagar i månaden.Din bakgrund kan variera. Byggledare med bred erfarenhet från småhusbranschen eller t ex praktiska kunskaper som projektledare inom bostadsbyggande. Du behöver ha en omfattande byggkunskap och/eller branscherfarenhet.Kunskap om styrande lagar och avtal
(AB, ABT, ABM, osv) alternativt ser att du kan växa in i rollen med internutbildning.

Anställningsformen är tillsvidare med
tillsättning omgående. Vi ser gärna att du bor så nära Korsberga som möjligt men det finns möjlighet till distansarbete några dagar per vecka där Trivselhus har kontor.

Vi har i denna rekrytering valt att arbeta med
Söder & Co. Läs mer och ansök
via www.soderco.se.

Vid frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Camilla
Egerlid på 0703-774503. I denna process tillämpar vi löpande urval.

Sista ansökningsdag är den 11 december 2016.

Söder & Co är ett auktoriserat
rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.
Jobbfakta
Ort
Vetlanda
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget