Regionchef Mitt

Om jobbet

Windoor söker Regionchef
Tranås eller Mariestad med omnejd

Som Regionchef är du placerad i Tranås eller Mariestad med omnejd och ansvarar för Västra Götaland, Småland, Östergötland, Närke och Värmland. Du leder och utvecklar vår sälj- och projektorganisation. Du kommer tillsammans med säljare och projektchef att ansvara för att sälja Windoors marknadsledande lösningar för balkonginglasningar, balkongräcken, fönster och uterum till bostadsrättsföreningar, arkitekter, entreprenörer och andra kunder inom fastighetsbranschen. Du är en proaktiv ledare och rådgivare åt ett 10-tal medarbetare, samt våra kunder, byggkonsulter och arkitekter. Windoors värdeord är Engagemang, Förtroende och Kunden i fokus.

Windoorkoncernen - en spännande arbetsplats!

Windoors verksamhet är i en expansiv utveckling och jobbar efter ambitiösa mål. Vi är ett starkt team av kompetenta medarbetare där samarbete, hårt arbete och ett gott humör är utmärkande.

Windoor erbjuder en ledande och spännande tjänst i en informell miljö. Vi är en internationell koncern, där förändring och utveckling är en naturlig del av vardagen. Arbetet ger stor plats för personlig utveckling.

Vad förväntas av dig?
Windoor önskar engagerade, självständiga och kreativa medarbetare. Vi förväntar oss att du som ledare levererar en professionell och aktiv insats, med en utpräglad vinnarmentalitet. Kunderna upplever dig som en kompetent ledare och rådgivare, som snabbt kan sätta sig in i deras problem och finna den rätta lösningen. Det finns redan en stor kundbas, samtidigt en stor potential att utveckla regionen.

Generellt har du:
  • Säljerfarenhet och entreprenadbakgrund från byggbranschen
  • Vana av projektledning
  • Ledarerfarenhet från organisationer med ca fem till tjugo medarbetare
  • Förmåga att utveckla och leda medarbetare mot uppsatta mål
  • God affärsmässig förståelse och inställning, för att säkerställa god lönsamhet i projekten
  • Stort fokus på goda relationer med medarbetare, leverantörer och kunder
  • Goda kunskaper i Engelska, både i tal och skrift.
Kontakt
Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Camilla Jacobsson 031-704 51 79.

Urval görs löpande, skicka din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Windoor är en ledande specialiserad aktör i byggsektorn med kunden i fokus. Sedan 1985 utvecklar, tillverkar och marknadsför vi balkong- och fönstersystem för fastigheter. Våra produkter förbättrar kvaliteten på boendet och ökar värdet på fastigheten för våra kunder.

Windoor Sverige är en del av WinGroup med huvudkontor i Schweiz samt dotterbolag i Sverige, Danmark, Norge, England, Tyskland och Turkiet. WinGroup ägs av det familjeägda investeringsföretaget Nordstjernan.

Med marknadsledande design, kvalitativa materialval och innovativa lösningar är våra produkter inte bara trevliga att se på, utan också mycket hållbara och snabba att montera. Det gör Windoor till en trygg, engagerad partner som du kan känna förtroende för - från idé till färdigt utförande.

För mer information om Windoor och våra produkter, besök www.windoor.se
Jobbfakta
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!