Regional Säljkoordinator till Husqvarna Group

Om jobbet

Är du en analytisk och service minded person som är intresserad av att arbeta i en internationell koncern med många kontaktytor? Är du initiativtagande och drivs av självständigt arbete där du får ta stort ansvar? Då kan rollen som regional säljkoordinator på Husqvarna Group vara något för dig. Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Husqvarna Groups räkning en regional säljkoordinator med placering i Huskvarna. Du kommer tillhöra GARDENA divisionen och du kommer arbeta i nära samarbete med såväl sortimentsansvariga som säljchefer inom regionen.

Regionen omfattar 11 länder vilket innebär att du kommer ha många internationella kontakter i ditt dagliga arbete.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarna Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Husqvarna Group.

Arbetsuppgifter

Som regional säljkoordinator är en av dina främsta uppgifter att ta fram interna rapporter och underlag till samtliga länder inom regionen. Du förser kollegor med data och analyser kring exempelvis försäljningssiffror och lagerhållning. Din roll är en servicefunktion där du tar fram uppgifter och underlag för att stötta och förenkla för exempelvis säljcheferna i de olika länderna.
Du kommer till exempel att:
 • Analysera försäljningsdata och produktsortiment
 • Stötta försäljningschefer i behovsanalyser
 • Delta i olika regionala projekt
Tjänsten passar dig som är strukturerad och trivs i en självständig roll med många interna kontaktytor. Vi tror att du är driven och hela tiden vill arbeta för att komma med idéer utifrån dina analyser och trivs med att se dem verkställas. Du kommer att vara en del av en sammansvetsad arbetsgrupp med härlig teamkänsla som lägger stor vikt vid att det ska vara högt i tak, där det är lätt att framföra sina åsikter och bolla idéer.

Vi söker dig som
 • Har högskoleutbildning inom ekonomi, logistik eller motsvarande
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift, då du kommer ha många interna kontakter både i Sverige och internationellt
 • Har goda Excellkunskaper och kan lätt sätta dig in i olika it-system
Som person är du analytisk, strukturerad och målfokuserad. Du trivs i en självständig roll och har lätt för att ta egna initiativ och fatta beslut. Tjänsten kräver att du är flexibel och service minded eftersom du kommer stötta kollegor runt om i organisationen. Samtidigt är du en person som står upp för din åsikt och som säkerställer att dina frågor drivs framåt och ständigt utvecklas.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Huskvarna
 • Kontaktuppgifter: Rickard Jonsson, lin01@academicwork.se
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

Skydd för den personliga integriteten
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 jan

Om företaget

Husqvarna Group är en världsledande tillverkare av produkter för skogs-, park- och trädgårdsskötsel. Sortimentet omfattar bland annat motorsågar, trimmers, robotgräsklippare och trädgårdstraktorer. Koncernen är även ledande i Europa inom trädgårdsbevattning och världsledande inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrin. Koncernens produkter och lösningar säljs främst under varumärkena Husqvarna, Gardena, McCulloch, Poulan Pro, Weed Eater, Flymo, Zenoah och Diamant Boart via fack- och detaljhandlare till konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2015 uppgick till 36 miljarder kronor och koncernen har över 13 000 medarbetare i 40 länder.