Provningsingenjör för arbete med robotgräsklippare

Om jobbet

Vi söker för Husqvarna Groups räkning en provningsingenjör för arbete med test av robotgräsklippare. Har du en högskoleingenjörsexamen inriktat mot mekanik eller mekatronik? Är du praktiskt lagd och har ett intresse för att skruva ihop och plocka isär? Vi kommer också att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna och söker dig som är social, driven och kommunikativ. Låter det här som något för dig? Sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Husqvarna Groups räkning en provningsingenjör för arbete med test av robotgräsklippare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarna Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group.

Arbetsuppgifter

Som provningsingenjör kommer du att arbeta i ett större utvecklingsprojekt tillsammans med två andra provningsingenjörer. Du kommer att ha ett tätt samarbete med konstruktionsavdelningen och arbeta med allt från utveckling av testmetoder och bygge av testutrustning till hands on provning på prototyper samt dokumentation av testresultat.

Du kommer till exempel att
 • arbeta med utveckling av testmetoder
 • bygga riggar och utveckla testutrustning
 • följa och genomföra mekaniktest, i såväl labb som ute i fält
 • dokumentera testresultat.
Detta är en fin möjlighet för dig som vill jobba praktiskt och hands on med en spännande produkt. Du kommer att befinna dig mitt i hetluften, i en omväxlande miljö, där du ena dagen arbetar enligt plan och nästa får möta utmaningar som ska lösas utöver detta!

Vi söker dig som
 • har en högskoleingenjörsexamen inriktad mot mekanik eller mekatronik
 • har någon form av erfarenhet av att arbeta med mekanik alternativt har ett stort fritidsintresse med praktisk erfarenhet av att skruva, meka, ta isär och förstå konstruktioner
 • har goda kunskaper i svenska och engelska, då såväl muntlig som skriftlig kommunikation på båda språken är frekvent förekommande
 • har B-körkort, då det krävs för att kunna ta sig ut på fältet för test.
Det är meriterande om du

* har erfarenhet av att jobba med provning eller test.

Som person är du utåtriktad och strukturerad. Du är självgående i ditt arbetssätt och är inte rädd för att ta tag i nya uppgifter. Vidare är du ansvarsfull och hyser stor respekt för produkterna du kommer att arbeta med och de risker som kan finnas vid hantering av dessa. Då kontaktytorna är breda ställs det höga krav på samarbetsförmåga och det är också viktigt att du är kommunikativ samt vågar ifrågasätta och komma med egna idéer i syfte att komma fram till den mest optimala lösningen.

Övrig information
 • Start: december/januari.
 • Omfattning: Heltid, minst 6 månader, med goda chanser till förlängning upp till 1 år.
 • Placering: Huskvarna.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

26 dec

Om företaget

Husqvarna Group är världens största tillverkare av utomhusprodukter som robotgräsklippare, trädgårdstraktorer, motorsågar och trimmers. Koncernen är också ledande i Europa inom bevattningsprodukter för konsumenter och är en av de ledande på världsmarknaden inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Koncernens produkter och lösningar säljs via fack- och detaljhandlare till både konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2013 uppgick till 30 miljarder kronor och koncernen hade i snitt 14 000 anställda i drygt 40 länder.