Proton Engineering AB - söker erfaren PRODUKTIONSTEKNIKER

Om jobbet

Brinner du för ständiga förbättringar och förbättringsarbete?

Trivs du att arbeta i projektform?

Söker du en utmaning i en spännande bransch?

- Då är du den vi söker!

Proton Engineering AB drivs av att ständigt utveckla sin verksamhet för att uppnå effektiv produktion och för att motsvara kundernas förväntningar. Företagets kunder är främst inom automotiveindustrin, vilket präglar verksamheten. Bolaget söker nu en produktionstekniker som får en viktig roll i bolagets produktion, förbättringsarbete och flöde. Att driva och hantera effektiviserings- investeringsprojekt i verksamheten blir en av de viktigaste uppgifterna. Rollen innebär att du kontinuerligt initiera förbättringar som ökar effektivitet och lönsamhet samt motiverar medarbetarna till att arbeta med ständiga förbättringar. Du genomför uppföljning av att genomförda åtgärder gett förväntat resultat. Rollen innebär att du jobbar nära och aktivt i vår produktion.

Exempel på arbetsuppgifter
  • Ta initiativ och driva förbättringsarbete
  • Driva investeringsprojekt från analys till genomförande
  • Löpande uppföljning av nyckeltal inom området och vidta åtgärder
  • Löpande uppföljning av effektivitet, produktivitet, miljö/säkerhet m.m.
  • Ansvarig för samtliga beredningar på ändrade/justerade artiklar inklusive rätt standardtid på operation.
  • Stödja produktionsledare avseende kostnadseffektivitet, kapacitet, kvalitet, leveransprecision, materialförbrukning, ledtid och arbetsmiljö
  • Ta fram, utveckla och implementera arbetsinstruktioner
Vem är du?

Du har erfarenhet av liknande arbete och relevant utbildning. Du har drivkraften och förmågan att leda och motivera en organisation i ständiga förbättringar. Du har ett genuint intresse för arbetsuppgiften och med både kreativitet och kompetens antar du gärna utmaningar. Dina egenskaper att samarbeta och bidra till framgångsrikt teamwork är nyckelfaktorer för att lyckas i rollen.

Är det dig vi söker!? Ansök på www.finnvedensaljkraft.se

I denna rekrytering samarbetar Proton Engineering AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 072-5250007. Sista ansökningsdag 4 januari 2017.
Jobbfakta
Ort
Vaggeryd
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 jan

Om företaget

Proton Engineering är en komplett leverantör av bockade och svetsade rörkonstruktioner. Vi arbetar med helhetslösningar i form av produktutveckling, prototyptillverkning, rörbockning, ändformning, svetsning, pressning, laserskärning, ytbehandling, montering och direktleveranser. Totalt omsätter vi 160 MSEK och har 100 medarbetare. Proton Engineering är en del av Proton Group, en privatägd industrikoncern med företag i fem affärsområden. Läs mer om oss på www.proton.se