Projektör VS

Om jobbet

Nu söker vi en projektör med inriktning på VS, till kontoret i Sandsjöfors, där vi expanderar och investerar för framtiden.

Tjänsten innebär att du kommer utföra modulanpassad VS-projektering i varierande kundprojekt där huvudinriktningen är bostäder, men även äldreboende, skolor, förskolor och kontor förekommer.

Som projektör är du delaktig från start till mål och projekterar, samordnar installationer, dimensionerar, beräknar och bereder material för inköp. Som VS-projektör kommer du även stötta produktion och montage med goda råd och du kommer medverka vid utveckling av nya tekniska lösningar.

Du kommer ingår i vår projekteringsavdelning som även omfattar bygg, statik och övriga installationsprojektörer.

För att passa för tjänsten har du arbetat med VS-projektering eller liknande projektering ( t ex installation/maskin mm). Vi arbetar i dagsläget främst med AutoCad, men har som målbild att övergå till Revit i framtiden. Du har god erfarenhet av ritningsarbete i Cad och meriterande är om du även har praktisk erfarenhet av husbyggnation/konstruktion och/eller installationsarbeten.

Som person är du en lagspelare som tycker om att skapa resultat tillsammans med andra. Du har lätt för att kommunicera och är vetgirig. Du är ansvarstagande, fokuserad och kan arbeta självständigt med god drivkraft.

Vi erbjuder en trevlig och god arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.
Placeringsorten är Sandsjöfors.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan senast den 31 december 2016.
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Moelven är en av Skandinaviens ledande producenter av träbaserade byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen har 52 operativa enheter i Sverige, Norge och Danmark med ca 3500 anställda och en årsomsättning på drygt 9,7 miljarder NOK.

Moelven ByggModul AB är en del av Moelven koncernen. Med koncernens samlade kunskap och resurser i ryggen, går vi i spetsen för utvecklingen av industriframställda byggmoduler i trä. Med fyra produktionsenheter, en omsättning på drygt 1 200 miljoner SEK och ca 400 anställda erbjuder vi en spännande framtid med goda utvecklingsmöjligheter. Våra produktionsenheter finns i Kil, Torsby, Sandsjöfors och Säffle.