Projektledare till expansivt företag i Jönköping sökes

Om jobbet

Vi söker en driven projektledare till spännande företag med många projekt framåt.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare hos vår kund kommer du att få leda projekten från början till slut. Du kommer att ha mycket kundkontakt i form av entreprenörer och det är viktigt att du vågar ställa krav mot dom. Projekten kan se olika ut i både storlek och planering. För att komma in i rollen så bra som möjligt, så kommer din inledande tid vara mentorledd. Varje projekt är tidstyrd, så det är viktigt att du kan arbeta efter deadlines och att du är stresstålig. Du kommer även att arbeta fram en ekonomisk plan för att göra projekten så kostnadseffektiva som möjligt. i projekten kommer ca 5-10 personer ingå. Dokumentation är viktigt i projekten, det är därför bra att du har goda datakunskaper och att du känner dig bekväm med att arbeta i excel.

Din profil

Skallkrav:
 • lägst YH-utbildning gärna med projektledning som fokus
 • god svenska i tal och skrift
 • körkort
 • Officepaketet, framförallt excel
Meriterande krav:
 • högskoleingenjör, gärna inom bygg
 • AB-T, AB-06, AMA
 • AutoCad
 • DPcom
 • Erfarenhet av telekom
 • Kännedom om nätinfrastruktur
 • Kännedom om schacktregler
Dina personliga egenskaper är mycket viktiga. Vi söker en social person med ordning och reda som sina starkaste egenskaper. Du är stresstålig och flexibel. Lyhördhet och engagemang är också mycket viktigt, För rätt perosn finns stora utvecklingsmöjligheter.

Villkor

Startdatum: omgående eller enligt överenkommelse
Omfattning: Heltid, dagtid
Placeringsort: Jönköping
Lön: enligt överenskommelse

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Karin Fromell, 0727419228

Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

Vår kund är i dag en av Sveriges främsta installatörer av fibernät, med projekt på ett stort antal platser runt om i landet. Vår kund är verksamma i hela norden och är inne i en stor tillväxtperiod. Företaget är framförallt verksamma inom affärsområdena telekom, kraft och m2m. Installation och underhåll är deras huvudsakliga uppgifter. Mer information lämnas vid eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.