Projektledare Jönköping

Om jobbet

Din roll som Projektledare
Du driver självständigt projekt från planeringsstadiet till slutbesiktning. Du samordnar kontakter och ansvarar för teknikutförandet. Rollen innebär att du ansvarar för planering av resurser och du har det ekonomiska ansvaret i projektet.

För att nå projektets mål leder du och utvecklar dina medarbetare, kompetenta montörer och tekniker. Du har också ansvar för att upprätta och följa upp kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner.

Tjänsten avser heltid med placering Jönköping.

Din bakgrund
Vi söker dig som har utbildning i och/eller erfarenhet från installationsbranschen. Du får gärna vara en etablerad projektledare ventilation. Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med teknisk inriktning.
För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. I rollen krävs hög social kompetens och en god förmåga att skapa förtroende, både internt och bland kunder. Du är säljinriktad och affärsmässig, nyfiken till din natur har ett starkt intresse för kombinationen av teknik, människor, ekonomi och affär.

Goda kunskaper i svenska språket behövs och B-körkort är ett krav. Har du tidigare arbetat som ventilationsmontör är det meriterande.

Att jobba på Assemblin
Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar.

Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser i kombination med våra kunder och partners.

Ansökan och kontaktperson
Är detta din nästa utmaning? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Mats Stark, filialchef på 010-452 7252.

Samtal från karriärs- och rekryteringssajter undanbedes!

Om Assemblin
Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är ca 7 miljarder SEK och med mer än 5000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Projektledare
Ingenjör

Ring Mats Stark, 010-452 7252

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget