Projektledare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som ska leda större och mindre projekt hos kund. Antalet projektmedlemmar varierar beroende på omfattning av projektet och vilken kund och bransch det gäller.

Projektledarens roll är att styra, leda eller koordinera alla aktiviteter och funktioner inom ett projekt. I rollen ingår att stämma av de olika delarna i projektet, rapportera till styrgrupp och se till att saker och ting fångas upp och inte faller mellan stolarna. Du har en budget och en tidplan att förhålla dig till. Beroende på vilken kund du arbetar för så använder du olika projektmodeller (SCRUM, PPS, PROPS m.fl.)

Våra kunder finns i IT-branschen men också mot tekniska branscher så som:
  • Bygg och anläggning
  • Tekniska system
  • Industriella och mekaniska anläggningar
  • El och kraft
  • Tekniska produkter och komponenter
  • Övriga tekniska branscher
Din profil

Vi söker dig med goda erfarenheter av att arbeta som Projektledare, gärna inom olika branscher. Det är en fördel om du behärskar olika projektmodeller. Har du vana av, eller är nyfiken på, att arbeta som konsult så är det meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och du har B-körkort.

Som person är du noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du trivs med att arbeta med och genom andra människor. Vidare så är du är övertygande och har ett inre driv som gör att du med lätthet driver projekten från början till slut.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Vi har flera kunder som efterfrågar Projektledare, både för korta och långa uppdrag samt rekrytering. Våra kunder är inom branscherna IT och teknik.

Som konsult hos Montico HR Partner AB hyrs du ut till någon av våra kunder och när våra kunder har behov av att rekrytera rätt kompetens så hjälper vi de att hitta rätt person för anställning hos kunden. Kundens behov, i dialog med konsulten, avgör om det blir en bemannings- eller rekryteringslösning.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till Johanna Grek, 036-17 33 34.

Sista ansökningsdatum är den 11 december, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.