Projektledare

Om jobbet

Park & Villas AB har som vision att
utveckla och effektivisera byggbranschen genom att producera attraktiva bostäder med nya metoder. Målet är att bygga 200 lägenheter det närmsta året! Därför behöver vi en engagerad projektledare.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års dokumenterad erfarenhet inom projektledning och beställarkompetens. Din erfarenhet kan du ha fått t.ex. från projekt inom bygg, industri eller liknande verksamhet. I rollen som projektledare hos oss har du ett stort eget ansvar.

Tjänsten är ny så du kommer få stora möjligheter att forma den. Vi erbjuder ett utvecklande arbete, många externa kontakter samt högt tempo. Dina personliga egenskaper kommer att väga tungt.

Som projektledare hos Park & Villas kommer du att ha resultatansvar, agera beställare gentemot våra entreprenörer, ansvara för inköp och säkerställandet av slutresultatet.

Vårt huvudkontor ligger i Gränna, men din placeringsort är flexibel.

Är det dig vi söker? Välkommen med din
ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Peter Samuelsson

Publicerad

27 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Park & Villas AB, som är vårt boendeutvecklingsbolag för ägande -och bostadsrätter, med säte i Gränna, driver fastighets & boendeutveckling av bostadsprojekt i egen regi som huvudsaklig verksamhet. Utifrån egna och andras idéer utvecklar vi nytt boende i hel- eller delägda bolag.

Park & Villas AB är ett helägt dotterbolag till Grenna Hills Estates AB. För kommande 12 månaderna beräknas koncernen omsätta över 250 MSEK med god vinstmarginal. Inom 5 år planerar koncernen årligen leverera över 600 lägenheter med en lägenhetsarea på 50 000 m2 till ett värde på 1 000 MSEK per år.

Affärsidé
Vi hanterar projekten genom alla skeden från idé, affärsutveckling, projektutveckling, projekteringsledning, byggledning, marknadsföring, försäljning och uthyrning.
Det vill säga vi behärskar alla stegen i att skapa nya bostäder från den första goda idén och ända fram till och med att nyckeln sätts i låset av den nöjda slutkunden.

Vårt motto
Vi är alltid lyhörda inför den enskilda kundens behov och följer varje kund genom hela processen från intresse tills efter att inflyttning skett.
Våra fyra hörnstenar är: Komfort, Miljö, Efterservice och Hållbar kvalitet.

Vår produkt
Park & Villas AB har tagit fram ett koncept kring exklusiva bostadsrätter med optimerade kostnader för produktion och kort byggnation. Fokus är att bygga bra hus med låg långsiktig förvaltning utan att tumma på kvaliteten. Lägenheterna har hög standard och låg energiförbrukning.

Vår organisation
Vår professionella styrelse och ledning är etablerad inom finans, bygg, projektering, fastighetsförvaltning och organisation med breda och starka nätverk.


Hitta hit

Jönköping stad Visa på karta

Visa var