Project leader

Project leader · Data & IT · 30 okt

Om jobbet

Client's plant in Mielec, Poland is currently expanding its warehouse facilities and operations.
Assignment is to project lead the IT related parts of this project, being able to understand the overall scope, plan and lead activities needed.

Utbildning/erfarenhet

Experienced project leader, advantage with experience of leading ERP project implementations.
Experience from working in an international company environment.
Working experience of global delivery model (onsite/offshore model) is an added advantage.

Start: tillträde så snart som möjligt
Längd: 3-6 månader
Plats: PRIMARY LOCATION: Mielec, Poland. (secondary location; Huskvarna, Sweden)
Arbetstid: 40%
Språk: English

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Rätt person på rätt plats. Det är vår kärnkompetens. Och vi har hunnit bli riktigt bra på det efter att vi ända sedan 1989 har försett företag och organisationer med nya medarbetare, såväl tillfälligt och permanent. Vår långa erfarenhet har gjort att vi verkligen kan vårt jobb. Genom att vi ständigt vässar våra arbetsmetoder och processer får du alltid hög kvalitet i allt vi gör. Vår erfarenhet märker du också på att vi är snabba och att du får medarbetare som kan börja jobba hos dig direkt.