Produktionschef till Troax

Om jobbet

Troax är den ledande globala leverantören av områdesskydd för inomhusanvändning (metallbaserade nätpanelslösningar) inom marknadsområdena; maskinskydd, lager- och industri- väggar samt förrådslösningar. Troax utvecklar högkvalitativa och innovativa säkerhetslösningar för att skydda människor, egendom och processer. Troax har en global organisation med en stark säljstyrka samt effektiv logistikfunktion, vilket möjliggör lokal närvaro och korta leveranstider i 33 länder. Under 2015 uppgick Troax nettoomsättning till 103 MEUR och antalet anställda till 440 personer. Bolagets huvudkontor är beläget i Hillerstorp, Sverige.

Troax förstärker ytterligare sin högautomatiserade produktion och söker dig som vill arbeta i ett modernt och internationellt företag med att driva förbättringsarbetet framåt.

Vill du vara med att leda Troax in i framtiden?

Produktionschef

Troax står nu inför en mycket spännande framtid och söker därför en driven produktionschef till företaget. I tjänsten ingår ansvar för hela tillverknings- och monteringsflödet. Du skall ha gedigen erfarenhet av att leda en produktion samt förmåga att analysera verksamheten med fokus på effektivisering och kostnadsrationalisering. Säkerhet och kvalitet är sannerligen två av dina ledord och det är viktigt att du har förmågan att se helheten men samtidigt ser de detaljer som ska förbättras för att skapa en produktion i världsklass. Rollen ingår i Supply Chain gruppen och du rapporterar direkt till Supply Chain Director för Troax Group. Du har tre produktionsledare som rapporterar till dig som har var sina ansvarsområden.

Vi söker Dig som har följande utbildning, kunskaper och erfarenhet:
  • Högskoleutbildning och/eller djup yrkeserfarenhet
  • Genomfört förbättringsarbete inom produktion
  • Erfarenhet av att jobba med kvalitet och säkerhet i fokus
  • Kravställande
  • Ledarskapserfarenhet
  • Ledningsgruppsarbete
  • Produktion inom mekanik/ teknik i kombination, arbetat med effektivisering av flöden och Lean implementering
  • Förmåga att se och förstå helheten och vara lösningsorienterad
  • Erfarenhet av förhandling med fackföreningar
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att leda produktion med syfte att optimera flöden. Du har förmågan att med entusiasm och hög ambitionsnivå förankra, utveckla och förbättra. Som person präglas du av stort driv, ambition och ett tydligt ledarskap. Du har samtidigt förmågan att förstå helheten och är lösningsorienterad.

För dig med vilja och engagemang som vill arbeta nära produktionen, erbjuder vi långsiktiga internationella utvecklingsmöjligheter i ett branschledande företag. Tjänstens placering är i Hillerstorp.

Tjänsten kräver Engelska i tal och skrift eftersom företaget är internationellt. Välkommen med din ansökan!

För mer information om denna tjänsten kontaktar du: Julia Nelson, Jan Wallin, 036-389000
Jobbfakta
Kontakt

Ring Julia Nelson, 036-389000

Publicerad

1 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 dec

Om företaget