Produktionschef till framtidsfabriken

Om jobbet

Andra pratar om morgondagen och framtiden. Vi är redan där. AD-plast i Anderstorp har en av branschens mest avancerade produktionsanläggningar. Nu har du chansen att basa över framtidsfabriken!

Vi har det senaste decenniet haft en målmedveten strategi att snabbt anamma nya lösningar i produktionen och implementera effektivare arbetssätt i organisationen. Det gör att vi idag är vad andra skulle kalla framtidens plastfabrik. AD-plast är en högkompetent formsprutare

som erbjuder helhetslösningar med konsultverksamhet, formtillverkning, produktion och montering. Vi är också utvecklingsleverantör till ett flertal stora kunder.

Genom digitalisering av processer och hög automationsgrad, samt en ny tillbyggnad om 2.500 m2, är vi väl rustade för nya utmaningar. Nu söker vi en produktionschef som vill vara med och ta nästa steg.

Som vår nya produktionschef är det du som leder ditt lag mot nya framgångar. Du blir den självklara ledaren och inspiratören för våra 20 medarbetare i produktionen. Du har det övergripande ansvaret för att driva, effektivisera AD-plasts produktionsprocess och leveransförmåga med hänsyn till ekonomi, varumärke och kundnöjdhet. Du säkerställer den dagliga driften men har också förmågan att se vad som väntar kring kröken. Din plats i ledningsgruppen är självklar och du rapporterar till vår VD. Men - viktigast av allt - du brinner för att utveckla dina medarbetares kompetens och delaktighet.

Vi söker dig som är en trygg och tydlig ledare med hög integritet och ett långsiktigt engagemang. Du är en utpräglad strateg med känsla för processutveckling och medarbetarnas betydelse för ett optimalt resultat. Du har dokumenterad erfarenhet från ledande befattningar inom tillverkningsindustrin. Du behärskar engelska i tal och skrift och är en vän av ordning och reda. En gnutta humor skadar inte heller Hos oss får du optimala förutsättningar att visa dina och dina medarbetares framfötter; en produktionsanläggning i topptrim, ett skickligt produktionsgäng och en företagsledning på hugget. Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Karin Lood, 076-6260545

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 jan

Om företaget