Produktägare till Aero Materiel AB

Om jobbet

Har du teknisk förståelse i kombination med intresse för utveckling, affärer och tycker om utmaningar och vill arbeta på ett företag som är ett företag i framkant i sin bransch? Vi söker nu en produktägare till vårt kontor i Jönköping. Urval kommer att ske löpande, så tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som produktägare hos Aero Materiel ansvarar du för gångjärn och Southcos program av mekaniska, elektromekaniska lås, friktionsgångjärn samt andra mekaniska komponenter i ett av världens mest omfattande produktprogram för funktionen öppna stänga luckor och paneler. Du skall vara företagets spjutspets internt och externt. Du bistår våra säljare i att välja rätt produkt till våra kunder och du kommer även att följa med säljarna ut till kunden för att där skapa mervärde i vår kunds produkt. Du har även direktkontakt med våra leverantörer när det gäller tekniska frågor.
I din uppgift ingår ett budgetansvar där du har ett tillväxtmål för dina produktgrupper. För att nå dessa mål har du våra utesäljare som resurs och ditt strategiska tänkande där du analyserar potentiella segment av marknaden där våra produkter passar. Du skall vara affärsdrivande och inspirerande så just dina produkter blir prioriterade.

Du tycker om att arbeta i en roll där du är tekniskt stöd i en till viss del internationell miljö. Du kommer även att vara ett stöd till inköp där du är med i upphandlingsprocesser. En del resor kan komma att förekomma i tjänsten, kontor finns även i Finland där det ibland behövs resurser.

Utbildning/erfarenhet

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning inom teknik eller likvärdigt. Vi söker dig med erfarenhet av försäljning och en god teknisk förståelse. Du har goda kunskaper i Officepaketet och vana av att arbeta i ett större affärssystem. Då mycket av Aero Materiels kommunikation sker på engelska bör du behärska engelska, både i tal och i skrift.
Som person är du strukturerad, initiativrik, flexibel, har fokus på att vara ett stöd för dina medarbetare där din tekniska expertis är stor hjälp i deras utveckling. Du har själv ett affärsmannmässigt tänk och drivs av att utveckla affärer. Du gillar att arbeta i högt tempo.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 nov

Om företaget

Aero Materiel erbjuder smart design och kundanpassad logistik vilket ger den ultimata ekonomin. Aero Materiel samarbetar med de ledande tillverkarna av lås, mekaniska komponenter och fästelement runt om i världen inom området öppna/stänga luckor och paneler.

Aero Materiel AB är ett familjeägt företag och Aero Materiel finns sedan 1997 centralt beläget utmed E4 i Jönköping. Från logistikcentrat i Jönköping betjänar vi hela världen med lås, fästelement och mekaniska komponenter. Vi har lokal representation genom egna bolag i Finland och Kina.