Produktadministratör med mycket goda kunskaper i Excel!

Om jobbet

Har du en eftergymnasial examen inom exempelvis ekonomi eller teknik samt mycket goda kunskaper i Excel? Har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska, muntligen och skriftligen? Är du dessutom en framåt och strukturerad person kan vi ha uppdraget för dig Sök idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Husqvarna Groups räkning en produktadministratör.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Husqvarna Groups önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Husqvarna Group.

Arbetsuppgifter

Som produktadministratör kommer du att arbeta brett med administrativa uppgifter inom Husqvarna divisionen. Du kommer att ingå i ett team om totalt 5 personer. Rollen kräver självständighet men det finns stöd att tillgå av specialister i teamet. För rätt person kan det eventuellt komma att bli aktuellt med utökade arbetsuppgifter på sikt, såsom exempelvis att skapa och distribuera försäljningsrapporter och statistik.

Du kommer till exempel att
 • administrera priser
 • uppdatera master data.
Tjänsten passar dig som har känsla för siffror och detaljer och som vill få in foten på ett stort, internationellt bolag!

Vi söker dig som
 • har en eftergymnasial examen inom exempelvis ekonomi eller teknik
 • har mycket goda kunskaper i Excel
 • har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, muntligen och skriftligen.
Det är meriterande om du
 • har arbetat med prisadministration
 • har kännedom om Husqvarna Groups produkter.
Som person är du kommunikativ och serviceminded. Du är framåt samtidigt som du har en ödmjuk inställning och vågar fråga när du saknar information eller kunskap om tillvägagångssätt. Vidare är du strukturerad och håller hög noggrannhet i det du gör.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid, minst 2,5 månader.
 • Placering: Huskvarna.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Husqvarna Group är världens största tillverkare av utomhusprodukter som robotgräsklippare, trädgårdstraktorer, motorsågar och trimmers. Koncernen är också ledande i Europa inom bevattningsprodukter för konsumenter och är en av de ledande på världsmarknaden inom kaputrustning och diamantverktyg för byggnads- och stenindustrierna. Koncernens produkter och lösningar säljs via fack- och detaljhandlare till både konsumenter och professionella användare i mer än 100 länder. Nettoomsättningen 2013 uppgick till 30 miljarder kronor och koncernen hade i snitt 14 000 anställda i drygt 40 länder.