Processoperatör till gummiindustri

Om jobbet

Jobbeskrivning

Som processoperatör inom gummiindustrin så sätter du kvalitén på gummiblandningen, enligt slutproduktens användningsområde. Det kan t.ex vara slang som skall tåla hög värme och tryck, eller en packning till fönster och dörrar. Du "väger upp" material med kemikalier som sedan blandas i stora behållare, bearbetas eller knådas i stora valssystem för att sedan hamna i företagets vulkprocess, där det får de egenskaper och utseende som slutkunden beställt. Arbetet är stundtals fysiskt tungt, stundtals lite sotigt/ skitigt men du arbetar i lag om fyra processoperatörer där man samarbetar och roterar inom laget. Arbetstiderna är tvåskift kl. 06-14 fredagar till 16, alternativt ständig natt, start söndag kl. 22.

Personliga egenskaper

Du har en god fysik och tål arbete där förhållanden är lite smutsiga. Du behärskar svenska i tal och skrift. Detta då blandningsinstruktionerna kommer via affärssystemet på en terminal. Att du arbetar strukturerat och har en social kompetens förutsätts, då jargongen på arbetsplatsen är hög och hjärtlig. Truckkort är meriterande samt B-körkort och tillgång till bil.
Uniflex kommer att intervjua fortlöpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Har du frågor om tjänsten så besvars de på ansokan.vaxjo@uniflex.se

/Uniflex
Jobbfakta
Ort
Gislaved
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.