Pooltjänster i förskola

Om jobbet

Vi söker dig som vill anta utmaningen att arbeta i olika arbetslag och på nya spännande arbetsplatser. Anställningen innebär att arbeta som korttidsvikarie inom förskolan 1-5 år i Nässjö kommun. Med kort varsel får du arbeta där vakans uppstår. De dagar du inte blir bokad genom vikarieförmedlingen har du basplacering på en förskola. Nässjö kommun strävar efter att de medarbetare som arbetar deltid i kommunen inom kommunals avtalsområde ska få en möjlighet att öka sin arbetstid. Är du tillsvidareanställd i Nässjö kommun och vill öka din sysselsättningsgrad eller arbeta heltid i Poolen är du välkommen att ansöka. Du ska kunna arbeta hela dagar i Poolen och uppfylla kvalifikationskraven.

Kvalifikationer
I första hand söker vi dig som har en lärarexamen med inriktning mot förskolan men även du som har erfarenhet att arbeta i förskolan är välkommen att söka. Du ska vara trygg, stabil och ha lätt för att anpassa dig till nya situationer och förändrade omständigheter. Intresse av och förmåga att samarbeta med både barn och vuxna är viktigt. Förmåga att kunna ta initiativ och vara aktiv samt lyhörd för verksamhetens behov och rutiner. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Heltid
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Förskolelärare
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 jan

Om arbetsplatsen

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.