Personalansvarig - nyckelposition inom Jobzone Jönköping!

Jobzone · HR & Personal · 23 jan

Om jobbet

Bli vår nästa stjärna på kontoret, Jobzone söker personalansvarig!
Jobzone är Nordens tredje största bemanningsföretag med verksamhet i Norge och Sverige. Jobzones mål är att vara branschens bästa arbetsgivare och vår vision är att skapa framgång för individer och organisationer. Vill du vara med på vår fantastiska resa?

Om tjänsten

Jobzone i Jönköping är i stark expansion och behöver en duktig, självgående personalansvarig till kontoret. Du kommer tillsammans med regionchefen bilda ett starkt team där din uppgift är att ta hand om all personaladministration kring de uppdrag som ska tillsättas.

Du kommer att ansvara för annonsering, urval, intervjuer, kontrakt, avtal, bemanning av konsulter, tidrapportering, administration med mera. Eftersom din kollega på kontoret mestadels är ute på fältet kommer du arbeta mycket själv och självständigt. Därför ställs krav på att du är driven i att själv se vad som ska göras, att du är mycket strukturerad i ditt arbetssätt samt att du är lösningsfokuserad. Du kommer arbeta mycket med telefonen och datorn som redskap.

Självklart kommer du få hjälp och stöd från både din närmsta chef samt Jobzones centrala stödfunktion.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har god erfarenhet inom bemanning och rekrytering. Du har en fantastisk administrativ förmåga och mycket energi. Antagligen gillar du att vara den som söker reda på information och prestigelöst delar med dig av den till dina kollegor. Eftersom du kommer ha kontakt med människor dagligen är du utåtriktad och verbal.

Krav är att du, förutom svenska, talar och förstår engelska då vi rekryterar från olika länder. Talar du även polska är det starkt meriterande. Vi bemannar till störst del inom bygg- och anläggning i regionen så har du erfarenhet av dessa segment är även det plus i kanten.

Har du en PA-utbildning är det meriterande, dock är erfarenhet och kunnighet viktigare.

Bra att veta

Tjänsten är på heltid, dagtid, med start omgående. Vi tillämpar individuell lönesättning samt 6 månaders provanställning.

Jobzone har kontor i Stockholm, Västerås, Jönköping samt regionkontor för Södermanland. Du kommer bli en viktig del i vårt gäng och vi ser fram emot att träffa dig!

Varmt välkommen med din ansökan, har du frågor går det bra att kontakta ansvarig rekryterare: Katarina Nevenius, 070-1678514, katarina@jobzone.se
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Kontakt

Mejla eller ring Katarina Nevenius, 070-1678514

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Jobzone grundades 2002 och är idag ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Genom våra 50 kontor i Sverige och Norge personalförstärker vi över 2000 kunder per år i olika branscher och befattningar. Jobzones målsättning är att skapa framgång för individer och organisationer, och vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare! Vår kultur är välkomnande och vi har ett stort engagemang med höga ambitioner.Självklart är vi auktoriserade, har kollektivavtal, försäkringar, förmåner med mera. Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone och våra kunder!


Hitta hit

Jönköping stad Visa på karta

Visa var