Parkskolan i Bodafors söker en elevassistent till åk 7-9.

Om jobbet

Du skall hjälpa elever i behov av stöd med struktur i sitt skolarbete. Du skall också finnas till hands under rasterna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har treårig gymnasieutbildning på barn-och fritidsprogrammet eller motsvarande utbildning. Starkt och tydligt ledarskap och god förmåga att känna in elevernas behov är viktiga egenskaper, samt intresse för människor. Du behöver vara tydlig och väl förtrogen med det svenska språket.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 nov

Om arbetsplatsen

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun. Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.