Orderhanterare till EKC Nordic Trading i Habo

Om jobbet

Vi söker nu en noggrann och driven orderhanterare till EKC Nordic Trading i Habo. Tjänsten är på 50%, och startdatum är 27 dec.

Urval och intervjer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

Som orderhanterare på EKC Nordic Trading kommer du att arbeta administrativt med de inkommande ordrarna och regga de i affärssystemet VISMA. Utöver detta tillkommer en del administrativa uppgifter, och eventuellt på sikt även lite innesälj. Tjänsten kan i så fall komma att justeras, procentmässigt.

Du arbetar i litet men välmående team, och din roll blir strategiskt placerad mellan försäljning och logistik.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och är en fena på administration. Du gillar att arbeta noggrant och strukturerat och du räds inte att ta kontakt med kunder.

Som person har du ett naturligt administrativt sinne och drivs av att ditt arbete underlättar försäljningsprocessen, för företaget.
Du har tidigare arbetat orderhantering och om du har kunskap om VISMA är detta meriterande.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta
Publicerad

12 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 dec

Om företaget

Företaget grundades 1972 och har sedan dess varit i familjens ägo. Sedan 2007 har EKC Nordic Trading bedrivit grossistverksamhet med import av The MSpa utespa, AEE actionkameror, Gyroway ståhjulingar samt Cleanmate robotdammsugare. Företaget arbetar med marknadsföring och försäljning av dessa varumärken på den nordiska marknaden. Även försäljning av produkter anpassade för kampanjer och promotion är en del av verksamheten.