Operativ delprojektledare till EVRY i Jönköping

EVRY · Data & IT · 12 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer till en början att få en kortare introduktion kring verksamheten och processen. Därefter kommer du att börja koordinera leveransen internt till en början för att sedan ta över mer och mer ansvar.

Som delprojektledare kommer du att ha en operativ roll där du på daglig basis driver, samordnar och planerar i projektet. Du har ansvar för att driva och följa upp leveransen både internt(med utvecklare) samt externt(med kunder). Scrum används som arbetsmetod och ditt ansvar blir att se till att projektet följer den samt att stötta gruppen i utvecklingen av projektmetoden. Vidare ingår följande uppgifter i din roll:
  • Vara med vid uppstart av projekt hos kund
  • Göra projektdefinition, skriva protokoll och veckorapporter
  • Planera/följa upp och stödja teamet
  • Göra kalkyl, tidplan och resursplan
  • Producera material
  • Administration kring projektet så som : beställning av konton, uppföljning/attestering av tid
Du kommer att hamna i en grupp om ca 15 personer, på arbetsplatsen är det högt i tak, en kultur där det finns stor ödmjukhet och där alla tar ansvar och hjälper varandra.

Din profil

Skallkrav:
Högskoleutbildning inom systemutveckling, systemvetenskap, dataekonom eller motsvarande
Ett par års erfarenhet av IT-branschen och projektledning
Flytande svenska och engelska i både tal & skrift
Körkort B

Meriterande:
Kännedom om Scrum eller motsvarande agila utvecklingsmetoder

Som person är du initiativrik, drivande och strukturerad. Affärsmässighet är en viktig del i rollen som delprojektledare, du ska vara lyhörd samtidigt som du är ansvarsfull och har integritet!

Villkor

Start: Omgående (vi tar hänsyn till eventuell uppsägningstid)
Placeringsort: Jönköping
Resor: ca 4 övernattningar i månaden
Lön: enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Ring Gorjana Dubovina, 0704 44 97 84

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

EVRY är ett ledande It-företag på den nordiska marknaden. Vi gör information levande med hjälp av idéer, teknik och smarta lösningar. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från över 50 orter i Norden. EVRY gör information levande med hjälp av idéer, teknik och smarta lösningar. På så sätt skapas affärsnytta för kunder och värde för hela samhället. EVRY kombinerar en lång branscherfarenhet, ett flexibelt förhållningssätt och internationell kapacitet med en stark lokal närvaro.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.