Noggrann pressoperatör sökes till företag i Skillingaryd

Om jobbet

Vill du arbeta som processoperatör på ett företag som är på frammarsch? Kan du hålla många bollar i luften?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som pressoperatör hos vår kund. Du kommer att arbeta i ett mindre team och ni roterar vid maskinerna, vilket gör att arbetet sällan blir långtråkigt.
Din noggrannhet och vilja att kunna arbeta självständigt kommer vara nyckeln till framgång.

Din profil

Skallkrav:
  • gymnasiekompetens med inriktning mot verkstad eller teknik
  • genuint tekniskt intresse
  • svenska i tal och skrift
  • ritläsning
Meriterande krav:
  • erfarenhet från verkstadsindustri
  • erfarenhet från att ställa och byta verktyg i excenterpressar
Vi söker en medarbetare som är driven, engagerad, noggrann och som ganska snabbt kan arbeta självgående. Du är van att ta eget ansvar och har nära till ett gott skratt.
Att du har ett tekniskt intresse och är lite klurig och finurlig ser vi som en självklarhet.

Villkor

Start: omgående eller enligt överenskommelse
Lön: enligt GFL
Placeringsort: Skillingaryd
Omfattning: Heltid, dagtid

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Karin Fromell, 0727419228

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Vår kund är en legotillverkande industri. Mer info om företaget lämnas vid eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.