NAV-utvecklare

Om jobbet

EVRY finns på över 50 orter i Norden och med ett team på 10 000 medarbetare. Med insikter, lösningar och teknik skapar vi affärsnytta för våra kunder och värde för samhället. EVRY kombinerar djup branschkunskap, hög teknisk kompetens med en lokal närvaro och en global leveransmodell. På så sätt hjälper vi våra kunder maximera potentialen av sin IT, från analys och strategi till införande och effekthemtagning.

Adecco söker för EVRYs räkning en målfokuserad NAV-utvecklare.

Om tjänsten
Som utvecklare hos oss kommer du i första hand att arbeta med utveckling och anpassning av NAV. Du jobbar med förstudier och analyser och du har alltid ett nära samarbete med företagets kunder.

Nedan är exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten;
  • Förvaltning av befintliga kunder
  • Stötta verksamhetsutvecklare i deras arbete
  • Ny-implementationer
  • Bygga lösningar, göra anpassningar och integrationer
  • Förbättringsarbete på plats hos kund, bland annat enklare utveckling samt leverans av gjorda anpassningar
Om dig
Vi söker en företagsam och driven person som har viljan att hela tiden lära nytt och som har ett genuint och stort intresse för teknik och förbättringar.
Du har för tjänsten en relevant högskoleutbildning, där du samlat kunskaper och erfarenheter som har gett dig en trygg grund och en god kompetens.
Har du tidigare arbetat med affärssystem och flöden kommer du att ha en kortare startsträcka in i arbetet. Vi ser gärna att du har varit i kontakt med C/AL och .net
Du har en stark drivkraft att utveckla både dig själv, kunden och företaget du arbetar för. Du är duktig på att planera och strukturera upp ditt dagliga arbete. Att ha många bollar i luften är inget som stör dig. Vi tror vidare att du har en god social förmåga, är duktig kommunikativt och trivs som bäst då du får jobba målfokuserat i ett starkt team.
Du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.
Du innehar körkort B.

Om anställningen
EVRY erbjuder dig en trygg och flexibel arbetsplats där du får chansen att utvecklas. Du får möjlighet att själv vara med och påverka och även förverkliga dina idéer.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Karin Danvall på tel 036-35 10 39 .

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Ring Karin Danvall, 036-351039

Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.