Modersmålslärare/Studiehandledare somaliska till grundskolan/gymnasiet

Om jobbet

Som modersmålslärare och studiehandledare på modersmålet arbetar du inom grundskolan och gymnasiet. I tjänsten ingår studiehandledning på modersmålet somaliska i samarbete med elevens klass och ämneslärare.

Kvalifikationer
Erfarenhet krävs. Du har arbetat ett antal år i den svenska skolan med flerspråkiga elever. Du behärskar både modersmål och svenska i tal och skrift. Du ska självständigt kunna planera och genomföra undervisning på olika nivåer och följa nationella kursplaner i ämnet Modersmål. Du har erfarenhet av att arbeta i olika databaser för betyg, frånvaro, IUP etc. Vi söker dig med svensk lärarlegitimation i modersmål somaliska. Krav B-körkort och tillgång till bil.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen. Intervjuer sker löpande. Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Jobbfakta
Ort
Nässjö
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

8 nov

Om arbetsplatsen

Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Det ska vara roligt att lära! Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar.