Mjukvaruutecklare till Saab i Huskvarna

Framtiden · Data & IT · Igår

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten kommer du att ingå i ett korsfunktionellt team på avdelningen för fordons- och antitanksimulatorsystem. Du kommer att arbeta med mjukvaruutveckling för inbyggda system med fokus på hårdvarunära programmering och på realtidskritiska tillämpningar. Du kommer att tillsammans med ditt team vara med och vidare- och nyutveckla våra system för simulering och träning i något av våra spännande kundprojekt.
Resor i tjänsten kan bli aktuellt.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleingenjör inriktning programvaruutveckling/elektronik
  • Goda kunskaper inom C/ C++
  • Erfarenhet inom programmering
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Som person du är strukturerad, driven och ansvarstagande. Du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Ett plus är om du har erfarenheter inom bilindustrin.

Villkor

Villkor:
Start: Omgående
Placering: Huskvarna
Omfattning: Fram till 30/12 med goda möjligheter till förlänging
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Skicka in din ansökan reda idag!
Jobbfakta
Ort
Jönköping stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Tomas Holmkvist, 0735-168726

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Igår

Om företaget

Mer information om kunden får du vid en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.